ΖΩΔΙΑ

Κάμα Σούτρα και ζώδια

Κάθε ζώδιο εκφράζει τη σeξουαλικότητά του με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένες αγαπημένες στάσεις

 

Ας δούμε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός
Του αρέσει να νιώθει το σώμα του συντρόφου του πλήρως. Η στάση στο πλάι ίσως είναι η καλύτερη καθώς δεν τον κουράζει και τον κάνει να έχει τον έλεγχο με πιο πρακτικό τρόπο.

Ταύρος
Ο ευαίσθητος Ταύρος προτιμά και αυτός τη στάση στο πλάι ή από πάνω διότι έρχεται σε πιο στενή επαφή και νιώθει πιο ρομαντικά το σεξ.

Δίδυμος
Είναι πιο πρακτικός και κυνικός. Για αυτό η αγαπημένη του στάση είναι στα «τέσσερρα». Θέλει να ερεθίζεται βλέποντας το σώμα στη συγκεκριμένη στάση.

Καρκίνος
Το θέμα είναι ότι λόγω της ευαισθησίας που έχει θέλει να έχει έναν πιο «υποτακτικό» ρόλο με αποτέλεσμα να κάνει οποιαδήποτε στάσει έχει «υποτέλεια».

Λέων
Θέλει να είναι ο «αρχηγός» και να έχει το πάνω χέρι. Αυτό σημαίνει ότι όποια πρωτοβουλία πάρει στην ουσία θα γίνει καθαρά για θέμα ρόλου. Του αρέσει να αλλάζει στάσεις.

Παρθένος
Προτιμά το αργό και σταθερό σε ένταση σεξ. Δεν έχει φετίχ γενικά, αλλά θέλει τις πιο απλές στάσεις διαφορετικά νιώθει ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Ζυγός
Επειδή είναι λάτρης της ισορροπίας και της τάξης, του αρέσει να μοιράζονται οι πρωτοβουλίες και από τους δύο. Θέλει το σεξ να γίνεται αργά και αισθαντικά.

Σκορπιός
Το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα του Σκορπιού μόνο μέσα από «άγριο» σεξ ηρεμεί. Ο Σκορπιός θέλει να είναι και «υποτακτικός» και να έχει το πάνω χέρι.

Τοξότης
Βλέπει το σεξ από καθαρά κυνική πλευρά σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Προτιμά να διαρκεί για περίπου μισή ώρα και να μην έχει πολλές στάσεις.

Αιγόκερως
Έχει πολλά κοινά με τον Τοξότη στο θέμα του σεξ, του αρέσει όμως η επαφή να γίνεται όσο κοιτιούνται και οι δύο στα μάτια και ερεθίζονται.

Υδροχόος
Θέλει σύντομο αλλά με πολλές και διαφορετικές στάσεις σεξ. Του αρέσει να αλλάζει συνέχεια στάσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ιχθύς
Η ευαισθησία του λειτουργεί πλήρως οργασμικά στο σεξ. Σκοπός του είναι ο σύντροφός του να ολοκληρώσει και μάλιστα περιμένει να γίνει αυτό για να ολοκληρώσει εκείνος αργότερα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact