ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Λήγει η περίοδος της ντροπής

Η συμφωνία έχει κλείσει. Δεν έχουμε μέτρα για τη δόση αλλά δόση για τα μέτρα»

Αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα έξω από την κρίση, έξω από την επιτροπεία και λήγει η περίοδος της ντροπής κατά την οποία είχαμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας επισήμανε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. «Η συμφωνία έχει κλείσει. Δεν έχουμε μέτρα για τη δόση αλλά δόση για τα μέτρα», συνέχισε.

«Συμφωνήθηκαν μέτρα και αντίμετρα που θα ισχύσουν μετά το 2019. Πράγματι, θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων σε 300.000 άτομα που αφορούν το 18% των μεγάλων συντάξεων κει ένα ακόμα 3 % διευκρίνισε. Οι υπόλοιπες συντάξεις δεν θα πειραχθούν. Από τα αντίμετρα θα ωφεληθούν 5 εκατομμύρια Έλληνες», τόνισε. Η επιδότηση ενοικίου – από 75-100 ευρώ μηνιαίως – αφορά 600.000 νοικοκυριά. Επεκτείνεται το οικογενειακό επίδομα, αυξάνονται τα σχολικά γεύματα, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ κατά 300 εκατομμύρια ευρώ. Τα μέτρα που παίρνουμε αφορούν περισσότερους από αυτούς που πλήττουν, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τον ελληνικό λαό ανανέωση της εντολής δηλαδή εάν συμφωνεί ή όχι με τη συμφωνία του καλοκαιριού και ο ελληνικός λαός επιβεβαίωσε την πολιτική της την οποία είχαν ψηφίσει η αντιπολίτευση και υπουργοί προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου , ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είπε ότι οφείλει να μιλήσει. «Βεβαίως, δεν ήταν ο μόνος υπουργός από τη μεταπολίτευση. Ο κ.Τσοχατζόπουλος έφταιγε. Η ληστεία μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο ήταν πολύ μεγαλύτερη» επισήμανε και περιέλαβε στην υπόθεση κατά σειρά τους κ.κ. Παπαντωνίου, Σημίτη και Παπανδρέου. «Αν ο κ. Τσοχατζόπουλος από τα 100 έβγαζε 10 άλλοι από τα 100 έβγαζαν 400» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact