ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κάναμε ότι έπρεπε για να παραμείνουν οι ομάδες μας στα διεθνή πρωταθλήματα»

Σχεδόν μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Σταύρο Κοντονή.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο κ. Κοντονής δήλωσε:

«Είχα τη χαρά σήμερα να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα της αρμοδιότητάς μου. Και ήταν μια συνάντηση με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο, διότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπήρξε Καθηγητής μου στη Νομική Σχολή. Και θα ήθελα να πω ότι στο πρόσωπό του τιμάμε όλους τους δασκάλους μας, οι οποίοι μας πρόσφεραν το ευ ζειν. Από τους δασκάλους μου στο δημοτικό σχολείο μέχρι αυτούς τους λαμπρούς ανθρώπους, τους Καθηγητές μου στο Πανεπιστήμιο. Και ειλικρινά σας λέω ότι είμαι όχι μόνο ευτυχής, αλλά και συγκινημένος για την σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πέραν αυτών, τον ενημέρωσα για ό,τι συνέβη την τελευταία περίοδο, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα επείγοντα μέτρα κατά της βίας και συζητήσαμε αναλυτικά για το τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που με έκανε κατά πολύ σοφότερο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν το Νομοσχέδιο έχει σταλεί μεταφρασμένο και στους διεθνείς ποδοσφαιρικούς φορείς, καθώς και για το εάν έχει ληφθεί κάποια απάντηση, ο κ. Κοντονής απάντησε :«Όχι, δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση. Θα έχουμε και κάποια επικοινωνία αυτή την εβδομάδα. Για ό,τι συμβεί θα σας ενημερώσουμε. Όπως όμως έχουμε τονίσει κατ ‘επανάληψη, η κυβέρνηση έκανε όλες εκείνες τις αναγκαίες επανατοποθετήσεις σχετικά με τον νόμο, ακριβώς γιατί θέλαμε να δώσουμε την εικόνα και την δική μας διάθεση, να γίνει αυτή κατανοητή εννοώ, σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ότι η κυβέρνηση ήθελε και επιθυμούσε από την αρχή, οι ελληνικές ομάδες και η Εθνική Ομάδα να συνεχίσουν να συμμετέχουν στα διεθνή πρωταθλήματα.

Γι’ αυτό τον λόγο κάναμε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο, που να αποδίδουν με πειστικότητα αυτό το οποίο σας λέγω».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact