ΖΩΔΙΑ

«Κάντε κουράγιο»: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τη νέα εβδομάδα

Λέων

Αλλάζει αιφνίδια η καθημερινότητα με την εκδήλωση νέων γεγονότων. Το στενό περιβάλλον αποκτά ειδικό βάρος. Η σκέψη και η δράση σας κορυφώνονται. Αυτά που θα συμβούν και οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας επηρεάσουν πολύ σε πρωτοβουλίες και σε αποφάσεις. Ένα σημαντικό σχέδιο συνεχίζει να καθυστερεί. Ωστόσο η αρμονία του Άρη με τον Κρόνο σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε κάτι για το οποίο προσπαθούσατε πάρα πολύ καιρό. Αυτό το κάτι έχει να κάνει ή με μια τυπική σχέση, σημαντική για εσάς, ή με μια νέα πρόταση συνεργασίας, ή με έναν έρωτα που είχε μείνει κρυφός για μεγάλο διάστημα.

Παρθένος

Καθώς το φεγγάρι μειώνει το φως του, υποχωρεί και η ένταση και σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στο σπίτι και στο στενό περιβάλλον μετά από τις θύελλες που φύσηξαν και έφεραν όλες αυτές τις μετακινήσεις και τις αλλαγές. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι πάντα καλό σημάδι, διότι εμπεριέχει την πιθανότητα μιας περιπλοκής, ειδικά στα ερωτικά σας, τα οποία μπορεί να έχουν επιβάρυνση στον οικονομικό τομέα. Στη δουλειά σας μην μειώνετε την επίδοσή σας μόνο και μόνο επειδή σας απογοήτευσε κάποιο γεγονός.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο. Αυτός ο κύκλος σχετίζεται με ανανέωση καταστάσεων και επανεκκίνηση δραστηριοτήτων. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας αυξάνει τη δημιουργική σας απόδοση, αλλά ταλαιπωρεί ευκολότερα το νευρικό σας σύστημα. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περιπλανώμενη στο σκοτεινό χώρο του Σκορπιού, μπορεί να τονίζει την επιθυμία των απολαύσεων που σας κατακλύζει, αλλά ταυτόχρονα σας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μην προκαλείτε την τύχη και το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείτε. Μην ψάχνετε πράγματα που δεν θέλετε να μάθετε και μην δελεάζεστε από γνωριμίες που δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Συγκριτικά με τους άλλους, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας αυτήν την περίοδο, σας κάνει δελεαστικούς και σας βοηθά να μαγνητίσετε και να φέρετε κοντά σας, ό, τι σας αρέσει και σας αφορά. Η πρόσκαιρη δυσαρμονία της με τον Κρόνο ενδέχεται να σας δοκιμάσει, είτε με τη συμπεριφορά κάποιου, είτε με κάποιο γεγονός το οποίο δεν είχατε υπολογίσει. Πάντως οι δικοί σας άνθρωποι δεν είναι τώρα σύμμαχοί σας, ή η διαφωνία σας μαζί τους, εάν δεν την ελέγχετε, θα πάρει διαστάσεις που δεν σας συμφέρουν. Λίγη πρόνοια στα οικονομικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact