ΖΩΔΙΑ

«Κάντε κουράγιο»: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τη νέα εβδομάδα

Τοξότης

Ο Άρης έρχεται να ενισχύσει την επιρροή του Ερμή που βρίσκεται από καιρό στον Ζυγό, καθώς μπαίνει και αυτός στον ίδιο χώρο. Σας δίνεται μια σύντομη περίοδος χάριτος να ξεχαστείτε, να κινηθείτε, να ταξιδέψετε, ή να ανανεωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Η Αφροδίτη σας βοηθά να ανακαλύψετε κρυφές χαρές και συγκινήσεις, ή να συναντήσετε έναν άνθρωπο από το παρελθόν που έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε μαζί του. Κατά τα άλλα η ανάδρομη πορεία των μεγάλων πλανητών, συνεχίζει τους γνωστούς περιορισμούς και υποχρεώσεις που εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, έχουν σημαδέψει την πορεία αυτής της χρονιάς.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σημαίνει επιστράτευση στο καθήκον και στην καριέρα. Ο Ερμής που βρίσκεται εκεί μεγεθύνει την ένταση και πληθαίνει τις μικρές, απλές υποχρεώσεις. Την ώρα που δεν θα αντέξετε την πίεση που θα υποστείτε, εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό που θα σας υποδείξει μια κρυφή διέξοδο για να δραπετεύσετε, έστω και λίγες ώρες, εκεί που σας αρέσει πολύ. Οι περισσότερο φιλόδοξοι προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα, διότι δεν πρέπει να συμβούν λάθη και δεν πρέπει να αρνηθείτε ανάληψη καινούριων υποχρεώσεων και αποδοχή όρων και κανόνων.

Υδροχόος

Η εβδομάδα που ακολουθεί προβλέπεται πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά σας. Ο Άρης σε καλή όψη με τον Κρόνο που είναι εγκαταστημένος στο ζώδιό σας, ορίζει από την εβδομάδα αυτή, ένα πολύ ενδιαφέρον και τυχερό 45θήμερο. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κερδίσετε νομικές μάχες για αρχή νέου κύκλου σπουδών, για να βρείτε αγοραστές σε κάτι που θέλετε να πουλήσετε και για να ενισχύσετε συμμαχίες για το μέλλον. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κοινωνική σας ζωή, αλλά πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιοι σας παρατηρούν, ή σας παρακολουθούν όχι και τόσο φιλικά.

Ιχθύες

Οι μέρες που θα κυλήσουν θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στον οικονομικό τομέα, ή να κάνετε νέες διαπραγματεύσεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να διατηρεί προβληματικό το κλίμα στα αισθηματικά σας, αλλά η δική σας επιδεξιότητα, σας βοηθά να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Πάντως στον ερωτικό τομέα, όσοι λειτουργήσετε ενεργά και θα εισπράξετε απόλαυση, αλλά και θα ζήσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα σας αφοπλίσουν για λίγο, μέχρι να τις συνειδητοποιήσετε σε βάθος. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αντίφαση του χρόνου που κυλά γρήγορα με τα σημαντικά θέματα της ζωής σας που επιμένουν να κωλυσιεργούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact