ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάποιοι θέλουν να τα πάρουν για να ψηφίσουν

Αλλά δεν ξέρουν που να κρύψουν τα λεφτά γιατί φοβούνται μην τους πιάσουν και τους κλείσουν μέσα. Δεν περπατάει η εξαγορά βουλευτών. Δεν βγαίνει Πρόεδρος. Πάμε ολοταχώς για εκλογές.

Ακόμα και να συμφωνήσουν στο ύψος των χρημάτων που θα πάρουν κάποιοι βουλευτές, για να αποστατήσουν και να ψηφίσουν «ναι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να μην διαλυθεί η Βουλή και η χώρα πάει σε εκλογές, οπότε παραμένει στην εξουσία η σημερινή… κατοχική κυβέρνηση και οι ξένοι τοκογλύφοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το φαγοπότι τους, ενώ συγχρόνως θα συνεχιστεί και η άγρια φορολογία του λαού μας, η συμφωνία πάει να σπάσει γιατί ανέκυψε ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα από ΠΟΙΟΥΣ λογαριασμούς θα πληρωθούν οι αποστάτες βουλευτές και κυρίως ΠΟΥ θα βάλουν τα χρήματα που θα πάρουν, αφού τα τελευταία χρόνια ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί πλουσίων και φτωχών, «παρακολουθούνται» από διάφορες υπηρεσίες, ενώ υπάρχουν και υπάλληλοι των μεγάλων τραπεζών του εξωτερικού που «πουλάνε» πληροφορίες!..

Έτσι ένας βουλευτής που θα ήθελε να αποστατήσει, δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα με μεγάλα ποσά, αλλά ούτε να τα βάλει στο λογαριασμό του, γιατί θα ειδοποιηθούν αμέσως πολλές υπηρεσίες και σίγουρα όλο και κάποιος Συριζαίος ή άλλου αντιπολιτευομένου κόμματος θα δουλεύει στην τράπεζα και θα «σφυρίξει» αμέσως την είδηση.

Λογαριασμός επίσης σε τράπεζα του εξωτερικού είναι σχεδόν αδύνατον να ανοιχθεί, γιατί όλες οι τράπεζες του εξωτερικού, μικρές και μεγάλες, μόλις ακούσουν ότι Έλληνας θέλει να ανοίξει λογαριασμό και να καταθέσει κάποιο αξιόλογο ποσό, ουσιαστικά το απαγορεύουν γιατί του ζητάνε 150 πιστοποιητικά, για την προέλευση των χρημάτων και αν μυριστούν το παραμικρό ύποπτο φωνάζουν την αστυνομία και τον συλλαμβάνει!
Φυσικά σήμερα κανένας δεν είναι χαζός να κρατάει μεγάλα ποσά στο σπίτι του γιατί υπάρχουν ληστές και καταδότες.

Γι΄ αυτό κάποιοι βουλευτές που πιέζονται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο ασφυκτικά να ψηφίσουν υπέρ του «ναι», στην προεδρική εκλογή, με το… αζημίωτο (!), άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες βουλευτές αποστατούν.

Το 1965 είχαν αποστατήσει καμιά πενηνταριά βουλευτές τους οποίους μάλιστα πριν ορκιστούν υπουργοί, τους πέρναγαν από το σπίτι ενός μεγαλοασφαλιστή, που βρισκόταν στην περιοχή των Ανακτόρων, έπαιρνε το… βαλιτσάκι του και μετά πήγαινε παραδίπλα στα Ανάκτορα και ορκιζόταν υπουργός μπροστά στον Κωνσταντίνο και την Φρειδερίκη! Οι περισσότεροι αποστάτες είχαν ορκιστεί υπουργοί, χωρίς να γνωρίζουν ποιο υπουργείο θα έπαιρναν!… γιατί το «βαλιτσάκι» που είχαν πάρει άξιζε περισσότερο από το… παλιοϋπουργείο που έπαιρναν, το οποίο μάλιστα δεν ήξεραν και πόσο θα το κράταγαν!..

Για όλους αυτούς τους λόγους, μαζί με τους νέους νόμους που ισχύουν πλέον διεθνώς, για το μαύρο πολιτικό χρήμα, που επισύρει τεράστια πρόστιμα και μεγάλες ποινές, η αποστασία βουλευτών φαίνεται ότι απομακρύνεται και ο τόπος πλέον λόγω μιας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας βαδίζει για εκλογές.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact