ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ – καρέ η δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα

Συγκλονίζουν οι εικόνες που διαδραματίστηκαν ξημερώματα στο Νέο Σούλι Πάτρας, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας 41χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/02) στο Νέο Σούλι της Πάτρας και στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τη δολοφονία. Προηγήθηκε επεισόδιο με τον 40χρονο γείτονά του, έναν ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, με τον οποίο είχαν για χρόνια προσωπικές διαφορές.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που δείχνουν τον καυγά των δυο ανδρών, το κυνήγι και τους πυροβολισμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, μ’ έναν άνθρωπο να χάνει τελικά τη ζωή του.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο από το «ionian channel»:

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος ιδιοκτήτη του φανοποιείου συνελήφθη από την αστυνομία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό του 41χρονου, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο ύψος της καρδιάς.

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στον τόπο του περιστατικού, βρήκαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ δίπλα από τον νεκρό βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν, 67 φυσίγγια πιστολιού, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, δύο μαχαίρια επιβίωσης και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν προσωπικές διαφορές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact