ΖΩΔΙΑ

Καρμικά αδιέξοδα για 3 ζώδια – Μήνας της… υπομονής ο φετινός Οκτώβρης

Μήνας της ‘υπομονής’ ο φετινός Οκτώβρης με 6 πλανήτες ανάδρομους, ζητάει τη συνεργασία και την προσαρμογή όλων των ζωδίων μέσα από τη νέα Σελήνη

Κριός

Πάντα ενεργητικοί, παρορμητικοί και δημιουργικοί εσείς οι Κριοί, ευνοείστε από τη νέα Σελήνη που γίνεται στον φιλικό σας Λέοντα στις 16/10 και αφορά τον 5ο φυσικό σας οίκο.

Ό,τι λοιπόν έχει να κάνει με τα παιδιά σας, τη δημιουργικότητά σας και την ερωτική σας διάθεση, είναι στα πάνω του. Ιδανική η στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούργια δημιουργική δράση και να αφεθείτε χωρίς μπλοκαρίσματα και αναστολές στις χαρές του έρωτα αλλά και για να αποκτήσετε απογόνους, εάν φυσικά το επιθυμείτε.

Ταύρος

Εσείς φίλοι Ταύροι θα αντιμετωπίσετε τη νέα Σελήνη με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο τομέας ενδιαφέροντος τοποθετείται στον οικιακό σας χώρο και στον τομέα της οικογένειας, αλλά και στο ευαίσθητο σημείο της ίδιας της βάσης του χαρακτήρα σας.

Το τετράγωνο που δημιουργείται από τον πλανήτη του απρόβλεπτου, τον Ουρανό, θα δημιουργήσει παροδικά προβλήματα αποδοχής των όποιων νέων δεδομένων και της προσαρμογής σε αυτά. Υπομονή μέχρι τις 23/10 που ξεκινάει η περίοδος της Παρθένου, οπότε προμηνύονται καινούργιοι έρωτες που θα κάνουν τις φετινές διακοπές σας αξέχαστες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, εσείς μην αφήνετε την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητά σας την επόμενη εβδομάδα, να μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο της ανάπτυξής σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες με την νέα Σελήνη που έρχεται, για καινοφανή ξεκινήματα σε πνευματικούς- εκπαιδευτικούς τομείς και σε ό,τι αφορά μια εμπορική συμφωνία, ή ίσως μια καλύτερη για το μέλλον σας εργασιακή σύμβαση.

Η συμμετοχή του Ουρανού ενδέχεται να σας επηρεάσει δυσμενώς, μόνο όμως αν της επιτρέψετε εσείς. Με αυτόν τον τρόπο όμως θα κατορθώσετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Θα ήταν σοφό να αποφύγετε τώρα οικονομικές δοσοληψίες με κοντινά σας πρόσωπα αγαπητοί μου Καρκίνοι και- γενικά- είναι καλό τούτη την περίοδο να προσέξετε λίγο παραπάνω τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Εν τούτοις δεν παύει να είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις, διαπραγματεύσεις περί τα οικονομικά σας και -περαιτέρω- για μια σημαντική αγορά, που τελευταία σας ενδιαφέρει. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν λογική και μέθοδο, περισσότερο όμως αποφασιστικότητα την οποία πρέπει να επιστρατεύσετε ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Λέων

Με τούτη τη νέα Σελήνη φίλοι Λέοντες, μπορεί να υπάρξουν μικροπροβλήματα και κραδασμοί στις σχέσεις σας με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Από την άλλη, λίγη προσοχή στα οικονομικά σας χρειάζεται για να μην ‘ξεφύγει’ ο προυπολογισμός στα έξοδα. Εκεί γύρω στα τέλη του μήνα, θα κληθείτε να ρυθμίσετε υποχρεώσεις και περασμένες οφειλές, οπότε κανονίστε. Από δε τις 27/8 και μετά, νέες γνωριμίες, ίσως και κάποια ανανεωτικά φλερτάκια αναμένονται, ενώ γενικά η επικοινωνία σας γίνεται πιο εύκολη και οι τυχόν συνεργασίες σας περισσότερο αποδοτικές και πιο αρμονικές.

Παρθένος

Μέχρι τις 16 του μήνα και το καινούργιο φεγγάρι Παρθένοι μου, τα πράγματα κυλούν μάλλον καλά με… λίγη ξεκούραση, αρκετή γκρίνια από την πλευρά σας και, ανέλπιστα ίσως, αρκετή δουλειά ώστε να τακτοποιηθούν όσο γίνεται οι υφιστάμενες εκκρεμότητες.

Ανήμερα της νέας Σελήνης θα υπερισχύσει το βαθύ συναίσθημα, η λογική φαίνεται να υποχωρεί κάπως, ενώ έρχονται στην επιφάνεια ευαισθησίες και φοβίες που θα σας κάνουν να αποζητήσετε την ηρεμία σας μέσα από μιας μορφής απομόνωση. Πάντως αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε και μετά να διαχειριστείτε μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ζυγός

Γνωριμίες νέες και πιθανές, καρμικές επιστροφές ανθρώπων στη ζωή σας αγαπητοί μου Ζυγοί είναι μέσα στο πρόγραμμα του φετινού Οκτωβρίου. Από τις 16/10, ο κοινωνικός σας κύκλος αρχίζει και παρουσιάζει κινητικότητα. Κάποιες νέες αφίξεις έρχονται να καλύψουν τα κενά που αφήνουν κάποιες άλλες πιθανότατα απροσδόκητες αποχωρήσεις.

Παρ΄όλα αυτά εσείς θα μπορέσετε να κινητοποιηθείτε και μέσα από ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα δείξετε στον περίγυρο, θα αξιοποιήσετε δεόντως τις νέες γνωριμίες για να φτάσετε πιο κοντά και, πιο γρήγορα στους στόχους σας. Να καταπολεμήσετε την ψυχική κόπωση που νιώθετε και να κάνετε συζητήσεις και νέες δρομολογήσεις στα επαγγελματικά, κατά προτίμηση πριν τέλος του μήνα.

Σκορπιός

Επαγγελματικές σκέψεις βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά και μέσα στο μυαλουδάκι σας αγαπητοί μου Σκορπιοί. Κοντά δε στην νέα Σελήνη(16/10), ίσως σας γεννηθεί η επιθυμία ακόμη και να αλλάξετε άρδην την επαγγελματική σας ρότα, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις σχετικές ηθικές αναστολές. Βοήθεια αρκετή θα έχετε από τον Άρη που είναι στην Παρθένο, χρειάζεται όμως και διπλωματία στις κινήσεις σας για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους, που πιθανώς να σας εκλαμβάνουν ως ‘απειλητικούς’ για τα δικά τους πλάνα.

Φιλόδοξο λοιπόν το κλίμα, όχι εντελώς απαλλαγμένο, εν τούτοις, από ουσιαστικές δυσκολίες.

Τοξότης

Νέα ταξίδια, καινούργιες εξορμήσεις, άφθονη ξεκούραση και χαλαρωτικές διακοπές, είναι έννοιες μέσα στην ίδια τη φύση σας φίλοι Τοξότες, τυχαίνει δε όλα αυτά να ευνοούνται αρκετά με το επερχόμενο νέο φεγγάρι στις 16 του μήνα. Όχι πως δεν έχετε παράλληλα στο μυαλό σας την εξέλιξη της καριέρας σας, για την οποία έχετε ρίξει πολλή δουλειά και από την οποία δικαίως έχετε υψηλές προσδοκίες!

Επενδύστε λοιπόν πάνω στο αντικείμενό σας με σθένος και αποφασιστικότητα και μάλιστα πριν τις 23/10 που ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία, οπότε οι καθυστερήσεις και η γραφειοκρατία μάλλον θα έχουν την τιμητική τους.

Αιγόκερως

Μέσα σε ένα μήνα που κάλλιστα θα μπορούσε να ονομασθεί απελευθερωτικός για πολλούς από εσάς Αιγόκεροι, καλείστε να επανεξετάσετε τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας, τα κληρονομικά θέματα που εκκρεμούν στη ζωή σας και κάποιες συναισθηματικές σας σχέσεις.

Επιβάλλεται λοιπόν μια αξιολόγηση και να τεθούν νέες βάσεις, για καινούργια και πιο ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Η προσωπική σας σχέση περνάει από ‘κόσκινο’ τις μέρες αυτές και είναι εκεί που ενδέχεται εσείς να αποφασίσετε να βάλετε… τίτλους τέλους. Απόφαση μεγάλη και μάλλον ποτέ ανώδυνη. Απαιτείται ψυχραιμία και ωριμότητα και κυρίως, να μη φοβηθείτε το καινούργιο που μπορεί να είναι, πολύ καλύτερο από το παλιό.

Υδροχόος

Έντονος έτσι κι ΄αλλιώς ο φετινός Οκτώβρης, πόσο μάλλον που ξεκίνησε με μια ολόφωτη Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Μέχρι τις 27/10 προβλέπεται αρκετά μεγάλη κινητικότητα, εκεί δε γύρω στη νέα Σελήνη(16/10), θα αποφασίσετε να τελειώνετε οριστικά με οτιδήποτε θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει πλέον και σας δίνει την εντύπωση ότι σταθερά σας εγκλωβίζει σε έναν… βούρκο.

Βλέπετε η Πανσέληνος που προηγήθηκε φώτισε αρκούντως κάθε είδους σχέσεις σας, τόνισε ‘δυστυχώς’ τις ανορθογραφίες τους και έτσι έκτοτε σας καλεί σε απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε δεόντως την περίσταση αυτή.

Ιχθείς

Αν σκέπτεστε φίλοι μου Ιχθείς να αλλάξετε δουλειά, κάντε παρασκηνιακά και μυστικά τις όποιες κουβέντες ή συμφωνίες και μην αφήνετε την ένταση που σας προκαλεί ο Άρης από το απέναντί σας ζώδιο τής Παρθένου να σας ανεβάζει την… πίεση. Για όσους είναι ελεύθεροι, η αλήθεια είναι πως θα προκύψουν πολλές, ίσως δε και καλές, αισθηματικές γνωριμίες/ευκαιρίες.

Οι άλλοι, οι δεσμευμένοι, προσέξτε την αέναη γκρίνια σας προς το ταίρι σας και την επικριτική σας διάθεση που φαντάζει αχόρταγη. Επίσης, φροντίστε να επιλέξετε το νέο σας επαγγελματικό αντικείμενο και μην αφήσετε εκείνο να σας επιλέξει. Όχι, λοιπόν οποιαδήποτε ‘δουλειά για τη δουλειά’, αλλά μόνο αυτή που εσείς θέλετε πραγματικά.

eleftherostypos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact