7. Παπάγια Η παπάγια βοηθάει σε προβλήματα δυσκοιλιότητας, Έχει υψηλή θρεπτική αξία, περιέχει φυτικές ίνες, νερό και ιχνοστοιχεία που βελτιώνουν συνολικά τον υγεία του οργανισμού. Είναι σπουδαία πηγή αλκαλικότητας για τον οργανισμό.
8. Μπρόκολλο Το μπρόκολλο είναι υψηλά αλκαλική τροφή που προσφέρει φυτικές ίνες και θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό.
9. Λεμόνια Τα λεμόνια έχουν όξινη γεύση, αλλά όταν χωνεύονται μετατρέπονται σε αλκαλική μορφή. Προσθέστε μερικές φέτες λεμόνι ή χυμό λεμονιού στο νερό σας, κατά τη διάρκεια της μέρας. 10. Σκόρδο Προσθέτοντας σκόρδο στα φαγητά σας μπορεί να χαρίσει γεύση και να εξουδετερώσει οξειδωτικές τροφές, όπως κρέας, ψάρι, τυρί και αυγά. Το σκόρδο περιέχει φυτικές ίνες και θρεπτικά στοιχεία που θα κρατήσουν το σώμα σας αλκαλικό.
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα