ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος:«Είμαι πεπεισμένος πως έχει μπει ανθρώπινο χέρι»

Πεπεισμένος ότι ο θάνατος των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αποτελεί εγκληματική ενέργεια, εμφανίστηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος – Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στο ζευγάρι για την ψυχραιμία του.

Για την υπόθεση που έχει συνταράξει τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα τρία χρόνια στην Πάτρα, μίλησε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου» είπε ο κ. Κατερινόπουλος, σε ερώτηση για το αν οι πολυαναμενόμενες απαντήσεις θα προκύψουν από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και πως πολύ σύντομα το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο των τριών αδελφών. Κομβικό για τον ίδιο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι και οι τρεις θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

«Επιμένω στο γεγονός ότι οι θάνατοι έγιναν συγκεκριμένες μέρες. Έγιναν Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει, κατά την άποψή μου ότι μπήκε ανθρώπινο χέρι. Το Σαββατοκύριακο, αν τα παιδιά ήταν στο νοσοκομείο, δεν είχαμε γιατρούς, νοσηλευτές, υπήρχαν εφημερίες, οπότε δεν ήταν κάποιος πάνω από τα παιδιά συνέχεια. Επίσης, μπορεί κάποιος να πήγε να αλλάξει αυτή την άμοιρη μάνα για να την ξεκουράσει. Πρέπει να δούμε και ποιοι ήταν οι επισκέπτες γιατί υπάρχει ο φθόνος, η ζήλεια, η κακία, υπάρχουν όλα αυτά στην κοινωνία μας και δυστυχώς δε θα σταματήσουν να υπάρχουν. Και στο σπίτι το δεύτερο παιδάκι ήταν παρουσία μόνο της αδελφής της. Δεν ενοχοποιούμε κανέναν, αλλά όλα πρέπει να ερευνηθούν», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες…», είπε στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στους γονείς.

Παράλληλα, μίλησε και για την προσωπική του οδυνηρή εμπειρία, καθώς έχει χάσει τον γιο του, «Έζησα απώλεια, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν μπροστά μου. Και το γεγονός ότι ήρθαν στην εκπομπή και μίλησαν δείχνει ότι τους ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια και ειλικρινά τους το εύχομαι να έχουν σύντομα αποτελέσματα θετικά. Τους το χρεώνω ως δύναμη ψυχής» είπε.

«Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact