ΕΛΛΑΔΑ

«Κατέβαζε τα εσώρουχά τους»: Ανατριχίλα για τον βιασμό κοριτσιών από τον πατέρα της φίλης τους

Τις προσκαλούσε στο σπίτι της οικογένειας και τις βίαζε

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τη δράση του 49χρονου πατέρα που βίαζε τις μικρές φίλες του παιδιού του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» μία μητέρα κοριτσιού σοκάρει με όσα της εκμυστηρεύτηκε το παιδί της: «Είναι πολύ δύσκολη διαδικασία διότι υπάρχει αγωνία, άγχος, τρέμουμε ακόμα. Σήμερα είναι ακόμα ανήλικο το παιδί μου. Δεν θέλει να το συζητάει το παιδί μου, είναι ένα γεγονός που θέλει να το ξεχάσει, μου το έχει πει: «Θέλω να το ξεχάσω, δεν θέλω να το ξανά σκεφτώ. Σε παρακαλώ μην μου το ξανά συζητήσεις».

«Και έχουμε και το ύφος και του ίδιου του κατηγορούμενου να μας κάνει να αισθανόμαστε ένοχοι εμείς, γιατί τα παιδιά μας τα οκτάχρονα είχαν καταφέρει να βρούνε τη δύναμη να μιλήσουνε…», αναρωτιέται η μητέρα ενός εκ των τεσσάρων κοριτσιών, που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του 49χρονου.

«Τότε το παιδάκι ήταν 7 μόλις χρόνων… Δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί… Το μόνο που ήθελε ήταν να το ξεχάσει».

«Το μικρότερο παιδάκι της παρέας είχε κατά λάθος ξεστομίσει κάτι, το πήρε είδηση η μητέρα της, η κόρη μου στην αρχή δεν ήθελε να το συζητήσει, όμως, όταν χρειάστηκε να καταθέσουμε κατάφερε να μου εκμυστηρευτεί μετά από πάρα πολύ κόπο. Μου είπε ότι: «Όντως είναι έτσι όπως τα είπε το πρώτο παιδάκι» και ότι: «Το έχει κάνει και σε εμένα», υπογράμμισε η μητέρα στο Live News.

Οι περιγραφές της μικρούλας για τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του 49χρονου σήμερα άνδρα, είναι εξωφρενικές.

«Κατέβαζε τα εσώρουχά τους, τη χάιδευε σε σημεία που δεν θα έπρεπε, τη φιλούσε στον λαιμό, με γλώσσα στο στόμα, έστελνε μηνύματα παριστάνοντας την κόρη του όταν η κόρη του έλειπε στα αγγλικά και έλεγε: “Έλα να παίξουμε”. Πήγαινε η κόρη μου και δεν έβρισκε την κόρη του και έλεγε: “Έλα μέσα”, αλλά η κόρη μου δεν πήγαινε, στεκόταν έξω και περίμενε. Το παιδί δόξα τω Θεώ το αντιμετωπίζει καλά, απλά δεν θέλει καθόλου να το σκέφτεται» πρόσθεσε η μητέρα.

Η οργή των γονιών ξεχειλίζει. Θέλουν ο άνθρωπος αυτός να τιμωρηθεί. «Βίασε την ψυχολογία των παιδιών μας… Θέλω πάρα πολύ να μπει μέσα, λυπάμαι τον χρόνο που ξοδεύουμε για αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελα να πάω να ανοίξω το κεφάλι του, ο άντρας μου με κράτησε», τόνισε η μητέρα ενός άλλου κοριτσιού.

Σήμερα η κόρη αυτής της γυναίκας είναι 14 ετών και στα 10 της χρόνια, βρήκε το θάρρος να μιλήσει στη μητέρα της: «Ήταν δέκα χρόνων και έρχεται μία μέρα παγωμένη, δεν μιλάει. Περνάει μία μέρα, περνάει δεύτερη και την τρίτη γυρνάει και μου λέει: Μαμά, τι σημαίνει σε ποθώ πολύ;».

Λέω: «Ορίστε; Ποιος στο είπε;».

Μου λέει: «Ο κύριος (…). Πήγα να ζητήσω νερό να πιω, από πίσω με έπιασε εκεί και στο αυτί μου λέει σε ποθώ πάρα πολύ», ανέφερε.

Η μητέρα δεν πίστευε στ’ αυτιά της.

Προσπάθησε να κρατήσει τη ψυχραιμία της και να αφήσει τη μικρή να τα πει όλα: «Πριν από αυτό λέει, Με τον (…), τον γιο του που καθόμασταν παίζαμε PlayStation στον καναπέ. Ήρθε, έκατσε δίπλα μου, μου χάιδευε τα πόδια και μου έλεγε: «Ξέρεις ότι έχεις πολύ όμορφα πόδια; Ότι μου αρέσεις πολύ;».

«Δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό μαμά, νόμιζα σαν το παιδί του, με βλέπει σαν παιδί του», συμπλήρωσε.

Η δίκη του 49χρονου που ξεκίνησε την Τρίτη (29.03.2022) στη Θεσσαλονίκη, θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact