ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατήφορος δίχως τέλος για τον Παναθηναϊκό

Αυτή την φορά ο διαιτητής δεν το διέκοψε παρά… την βροχή των γκολ! Ο καταιγιστικός Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού που συνεχίζει να… σέρνει ανά την Ελλάδα το πτώμα του!

Έτσι έπαιξαν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Οικονόμου, δεξί τον Κουλιμπαλί και τον Κουρμπέλη με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Τζανδάρης και Λουντ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερό χαφ ο Μουνιέ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, σε ελεύθερο ρόλο ο Άλτμαν και σέντερ φορ ο Δώνης λόγω της απουσίας του Μολίνς και της έλλειψης αξιόπιστου επιθετικού στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο Ζοσέ Ανιγκό άρχισε το ματς με τον Επασί στην εστία. Ο Τσαμπούρης στα δεξιά της άμυνας, ο Φαβάρο αριστερά και δίδυμο στα στόπερ ο Αντιλέχου με τον Λεονάρντο. Μητρόπουλος και Νουάνκο οι δύο «κόφτες». Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον «φουνταριστό» Μαρκόβσκι.

«Καταιγίδα» ο Λεβαδειακός!

Οι καιρικές συνθήκες στην Λιβαδειά βελτιώθηκαν, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ξανά σε κανονική κατάσταση και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 10′, από το σημείο που είχε διακοπεί δηλαδή το Σάββατο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, κυκλοφορούσε ορθολογικά την μπάλα και έκανε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς με τον Δώνη στο 18′. Ο Κουλιμπαλί από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Δώνης έπιασε το ενάεριο βολέ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί!

Αυτό ήταν. Από εκείνη την φάση και μετά οι «πράσινοι»… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο, είχαν μόνο μια ανούσια κατοχή της μπάλας(67%-33%) και οι γηπεδούχοι παρέδωσαν μαθήματα αποτελεσματικότητας, τιμωρώντας τα παιδικά λάθη και τις στιγμές αδυναμίας στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.

Στο 21′ ο Φαβάρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βγαίνοντας πρώτος πάνω στην μπάλα μετά από «στημένη» φάση και στο 36′ ο Γιουσούφ με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, «άδειασμα» του Κολοβέτσιου και ιδανικό τελείωμα της φάσης με το εξωτερικό σημείωσε το 2-0 και έβαλε τους Βοιωτούς σε ξεκάθαρο ρόλο οδηγού για την τελική επικράτηση στην αναμέτρηση.

Έκανε δώρο το τρίτο, ξύπνησε στο τέλος χωρίς αποτέλεσμα!

Με το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια για λάθη και όμως έκανε δώρο το τρίτο γκολ στον Λεβαδειακό. Με ένα ανοήτο λάθος, συνεργασία Οικονόμου-Βλαχοδήμου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μητρόπουλος στο 51′ «κεραυνοβόλησε» για το 3-0!

Οι «πράσινοι» για ακόμη ένα παιχνίδι στην επαρχία θύμιζαν περισσότερο θίασο παρά ποδοσφαιρική ομάδα και όταν ξύπνησαν ήταν πολύ αργά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το μέγεθος της ήττας τους. Στο 76′ ο Λουντ σκόραρε μετά το γύρισμα του Χίλιεμαρκ από δεξιά και στο 94′ ο Βιγιαφάνιες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact