ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ηλικιωμένος καλλιεργητής είχε μεγάλη ποσότητα χασίς


Η δράση του 67χρονου έφτασε ως τα αυτιά ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών

Είχε τα… χρονάκια του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να καλλιεργεί τον κήπο του ένας 67χρονος στην Κέρκυρα. Μόνο που το περιβόλι του είχε μετατραπεί σε… χασισοφυτεία και ο ίδιος διακινούσε την παραγωγή της κάνναβης που τρυγούσε από τα 21 δενδρύλλια!

Η δράση του ηλικιωμένου έφτασε ως τα αυτιά ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που τον… επισκέφθηκαν μαζί με δικαστικό λειτουργό και ανακάλυψαν τα ύψους από 0,20 ως 0,95 εκατοστών χασισόδεντρα τα οποία κατέσχεσαν. Στο σπίτι του 67χρονου, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 778 γραμμαρίων που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ακόμη πιο μεγάλης ηλικίας ήταν ο χασισοκαλλιεργητής που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών σε χωριό της Πέλλας! Ο 79χρονος (!)καλλιεργούσε στην αυλή του δυο μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 και δυο μέτρων κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

*** Ένας άλλος 69χρονος που καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του στην περιοχή του Μεσολογγίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα μαζί με τον 45χρονο γιο του που διέμενε στο σπίτι του και είχε μαζί του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

*** Άλλα δυο χασισόδεντρα ύψους 1,50 και 2,20 μέτρων καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του σε άλλο χωριό της Πέλλας ένας 45χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων. Ο καλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μια συσκευασία με 39,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 20χρονοι σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αγίου Νικολάου. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact