ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από την Κέρκυρα με 1-0 χάρη στο γκολ του Κάτσε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπέρασαν, προσωρινά, τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση…

Η τακτική των προπονητών

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε το 4-4-2. Για την Κέρκυρα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κουτζαβασίλης. Δεξιά ο Ντιόγκο, αριστερά ο Γκόμες και στο κέντρο της άμυνας ο Ντιμιτρόβσκι με τον Βενέτη. Στα χαφ ο Σιόντης και ο Καρντόζο. Δεξιά ο Γκαζαριάν, αριστερά ο Κοντός και στην επίθεση ο Χαβίτο με τον Μαρκόβσκι.

Για το ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ ήταν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Ρατς και στο κέντρο της άμυνας ο Βίτορ με τον Τζαβέλλα. Στα χαφ ο Κάτσε, ο Νομπόα και ο Τζιόλης. Στα δύο άκρα της επίθεσης ήταν οι Περέιρα και Μακ και ο Κλάους στην κορυφή.

Περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ο ΠΑΟΚ

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα χαμηλός με τον ΠΑΟΚ να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει πρώτος στο γκολ. Η Κέρκυρα κι εκείνη με την πλευρά της έφτασε απέναντι από την εστία του Ιτάνζ, λίγες φορές και χωρίς αξιώσεις.

Πίεση ψηλά ο ΠΑΟΚ αντεπιθέσεις η Κέρκυρα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των «Φαιάκων» και να φτάσει στο γκολ, με τους γηπεδούχους να αρέσκονται στις αντεπιθέσεις. Στου δρόμου τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 68′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρατς για μαρκάρισμα πάνω στον Χαβίτο, όμως αυτό το γεγονός δεν στάθηκε εμπόδιο στο να σκοράρει ο Κάτσε στο 83′.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77′ Λεάλ), Σιόντης (90′ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64′ Φάμπιο), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90’+2′ Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74′ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (68′ Σκόνδρας)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact