ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Ο Τσίπρας είναι αναξιόπιστος και τυχοδιώκτης

«Όσο πιο πολύ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολύ κλείνεται στο Μαξίμου»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας ζητώντας άμεση προσφυγή στις κάλπες. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «αμήχανο, πανικόβλητο, αναξιόπιστο και τυχοδιώκτη» τονίζοντας πως με τη στάση και τα ψέματά του ρίχνει νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών». Σχολιάζοντας τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως αποκλειστικά υπεύθυνο για τα νέα σκληρά μέτρα που έχει ήδη, όπως είπε, συμφωνήσει.

«Όσο πιο πολύ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολύ κλείνεται στο Μαξίμου προχωρώντας σε μεθόδους χειραγώγησης των ΜΜΕ» είπε ο κ. Κικίλιας, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιχειρεί να ελέγξει τον επιχειρηματικό κόσμο αυξάνοντας τη διαπλοκή. «Ο κ Τσίπρας χρέωσε την οικονομία 100 δισ. Έφερε υπερταμείο για 99 χρόνια, κόφτη, υπερφορολόγηση, έκοψε συντάξεις και ΕΚΑΣ» είπε, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι τελειωμένος στις συνειδήσεις των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. «Να σταματήσει τον κατήφορο. Η Ελλάδα αξίζει. Ας βάλει μια φορά την πατρίδα πάνω από την καρέκλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ, τονίζοντας πως στο πιο βαθύ σκοτάδι της κρίσης διαμορφώνεται μια νέα πλειοψηφία που ζητά την αλήθεια και την ελπίδα. «Αυτούς τους ανθρώπους θέλει να εκφράσει ο κ. Μητσοτάκης. Δεν έχει σημασία τι ψήφισαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εκφράσει ένα νέο πατριωτισμό. Μπορούμε να βγούμε από την κρίση με σχέδιο, με μείωση φορολογίας, με μείωση δαπανών του Δημοσίου. Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε αιχμές πως υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου υπενθυμίζοντας τις διαφορετικές τους δηλώσεις για το αν έχουν υλοποιηθεί ή όχι τα προαπαιτούμενα, ενώ ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα.

Τέλος ο κ. Κικίλιας έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact