ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Ψάχνουν τρόπο να «φτιασιδώσουν» την αποτυχημένη διαπραγμάτευση

«Στην κυβέρνηση θέλουν να διορίζουν από πόρτες και παράθυρα κομματικούς εγκάθετους»

«Οι κυβερνώντες ψάχνουν τρόπο να “φτιασιδώσουν” και να περάσουν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες τις περικοπές της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, τις μειώσεις συντάξεων, τη μείωση στο αφορολόγητο αλλά και την εκχώρηση κομματιών του ενεργειακού μας πλούτου», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι θα είναι καταστροφικό για τον τόπο να μην κλείσει η αξιολόγηση, διευκρίνισε όμως πως και να κλείσει πάλι δεν θα υπάρξει ανάκαμψη, γιατί στην κυβέρνηση δεν πιστεύουν το πρόγραμμα και δεν εφαρμόζουν τίποτα από όσα φέρνουν.

«Έχουν ήδη χαθεί μήνες τρεις μήνες το 2017. Είναι απατηλό όνειρο η ανάπτυξη 2,7% και χάνουμε την ποσοτική χαλάρωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

«Στην κυβέρνηση θέλουν να διορίζουν από πόρτες και παράθυρα κομματικούς εγκάθετους. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε αυτή την Ελλάδα», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για ανικανότητα υποστηρίζοντας πως «και να κλείσει η αξιολόγηση, με αυτούς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φέρουν τη χώρα σε μια κανονικότητα, Δεν το θέλουν, δεν το ξέρουν και δεν το μπορούν. Είναι εκ της φύσης τους αντίθετοι σε αυτό. Θέλουν να διορίζουν από τις πόρτες και από τα παράθυρα κομματικούς εγκάθετους αδιαφορώντας για την Ελλάδα που παλεύει, που δουλεύει».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθύμισε τη θέση της ΝΔ, πως δεν θα στηρίξει τα μέτρα στη Βουλή επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εκλογές. «Ήρθαν στην εξουσία υφαρπάζοντας την ψήφο των Ελλήνων ποντάροντας πάνω στο συναίσθημα τους.

Τους ενημερώνουμε ότι πάλι συναισθηματική θα είναι η ψήφος των Ελλήνων από τη θετική πλευρά της αυτή τη φορά. Έχει πλήρη επίγνωση πλέον ο ελληνικός λαός αυτών που έχουν γίνει με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε εκφράζοντας την εκτίμηση πως «τα κυβερνητικά στελέχη δεν θέλουν να πάνε σε εκλογές, γιατί τους ενδιαφέρει η καρεκλά τους».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact