ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Καλλιεργούσε φυτεία με τεράστια χασισόδεντρα


Όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του, βρέθηκαν μπροστά σε μια ολόκληρη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή και αποτελούνταν από 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,80 ως 2,80 μέτρων

Σε δυο… νομούς δραστηριοποιούνταν ένας 35χρονος χασισοκαλλιεργητής που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. σε χωριό του Κιλκίς, μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν. Η φυτεία με τα… θηριώδη δενδρύλλια βρισκόταν σε χωριό της Θεσσαλονίκης.

Όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο, βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17 γραμμαρίων ενώ στο σπίτι όπου διέμενε ανακάλυψαν και άλλη μια ποσότητα βάρους 10,8 γραμμαρίων. Όταν, όμως, έκαναν έρευνα στην κατοικία του, βρέθηκαν μπροστά σε μια ολόκληρη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή και αποτελούνταν από 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,80 ως 2,80 μέτρων! Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. 

*** Ενέδρα σε αγροτική περιοχή των Τρικάλων έστησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, όταν εντόπισαν μια χασισοφυτεία από 15 δενδρύλλια ύψους 0,55 εκατοστών ως 1,10 μέτρου. Ο 42χρονος καλλιεργητής εμφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα για να περιποιηθεί τα δενδρύλλια και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, έχοντας μαζί του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 253 γραμμαρίων. 

Από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν και τα καλλιεργητικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 464 γραμμάρια κάνναβης, 125 γραμμάρια μίγμα για την παρασκευή χασισέλαιου, τρείς πίπες καπνίσματος και 242 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact