ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δυσάρεστα νέα για την κατάστασή του – Δικαιώθηκε για το τροχαίο ατύχημα

90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του θα έχει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον Alpha για την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο κ. Τάτσης έκανε ανέφερε πως “αποδείχτηκε τελικά ότι το λεωφορείο επιχείρησε να κάνει έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα”.

“Παίρνοντας ως δεδομένο ότι ήταν το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα, το όχημα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση” πρόσθεσε ο δικηγόρος. Όσον αφορά την κατάσταση του παρουσιαστή, ο κ. Τάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το κρατικό κέντρο ελέγχου αναπηρίας επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη.

Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια”.

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο για το σοβαρό τροχαίο

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιώθηκε πρωτόδικα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και ένα λεωφορείο, τον Δεκέμβριο του 2017. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όρισε χρηματική αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω των διατάξεων για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του και προσωπικός του φίλος, Αγαμέμνων Τάτσης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να έχει προβλήματα με την υγεία του τρία χρόνια μετά και το ατύχημα τον άφησε κατ’ ουσίαν παραπληγικό.

“Δεν θα μπω στο σκέλος του ύψους της αποζημίωσης γιατί η αποζημίωση ποτέ δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που υπέστη το θύμα, αλλά ούτε και τις ανάγκες ενός ανθρώπου που έχει μείνει στην ουσία παραπληγικός και θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του για το υπόλοιπο της ζωής του”, σχολίασε μιλώντας στο tlife.

Ικανοποίηση στην οικογένεια

Στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” την Κυριακή (13/12) φιλοξενήθηκε ο κ. Τάτσης, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια είναι ικανοποιημένη με την απόφαση και ότι από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος.

Σχολιάζοντας την απόφαση είπε: “Είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό και πιθανόν να επακολουθήσει και δεύτερη δικαστική κρίση. Πρώτα κρίθηκε από το δικαστήριο το ζήτημα της υπαιτιότητας και τώρα έγινε μία δεύτερη δίκη για να προσδιοριστεί το ζήτημα της απώλειας των εισοδημάτων και εκεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της διαδικασίας. Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που την έκρινε “έσκυψε” πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από drones, που αποτύπωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή, τις ταχύτητες και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο” αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια επιμένει ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φορούσε κράνος, και μάλιστα ακριβό, και απόδειξη είναι ότι τα τραύματά του έγιναν στο κομμάτι του μετώπου που μένει ακάλυπτο. Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Κωνσταντίνο και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάτης…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact