ΕΛΛΑΔΑ

Κοντινά και φθηνά: Τα 3 νησιά με 100% πληρότητα που επιλέγουν φανατικά φέτος οι Έλληνες

Mπορεί νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος αλλά και αυτά του Ιονίου να βρίσκονται πολύ ψηλά στις παγκόσμιες λίστες των τουριστικών σάιτ και περιοδικών για τις διακοπές των Ευρωπαίων και των τουριστών από όλο τον κόσμο, οι Έλληνες όμως φαίνεται ότι ακόμα και εκτός περιόδου διακοπών, έστω και για μία μέρα, επιλέγουν άλλους, κοντινούς και φθηνότερους προορισμούς.

Οι μίνι αποδράσεις ενός Σαββατοκύριακου ή ακόμα και μίας μέρας, χωρίς διανυκτέρευση σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των εκδρομέων με τα καράβια που έφυγαν σήμερα Σάββατο 23/7 να παρουσιάζουν πληρότητα 100%.

Οι περισσότεροι από τους εκδρομείς που βρέθηκαν σήμερα στα λιμάνια επιλέγουν για προορισμό τους τρία νησιά, την Ύδρα, τις Σπέτσες και τον Πόρο.

Ύδρα

Σπέτσες

Ύδρα,

Πόρος

Πόρος

Σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Open πολίτες απαντούν ότι ταξιδεύουν γι’ αυτά τα νησιά μόνο για μία ημέρα, με την επιστροφή τους να είναι προγραμματισμένη για τα βραδινά δρομολόγια.

Η μαζική έξοδος αδειούχων και εκδρομέων του Σαββατοκύριακου εξηγείται και από τον αριθμό των 36 πλοίων που θα αναχωρήσουν σήμερα μόνο για τον Αργοσαρωνικό.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact