ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα στη Βουλή για τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Τους βουλευτές όλων των κομμάτων (πλην αυτών της ΧΑ) κατηγόρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, μιλώντας στην Ολομέλεια, καθώς όπως είπε έχουν ευθύνη για το ότι δεν υπήρξε καταδίκη επιθέσεων κατά μελών και γραφείων του κόμματος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι όλοι τους είναι υπέρ της βίας. Κατηγόρησε, επίσης, τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης που έχουν αφαιρέσει από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την αστυνομική φύλαξη.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Σκούμας αναφερόμενος στα όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ σημείωσε ότι «το παραλήρημα αυτό ξεφεύγει από κάθε πλαίσιο και είναι απαράδεκτο και προσβλητικό προς τη δημοκρατία» ειδικά επειδή, όπως είπε, «είναι πρόσφατο το περιστατικό της επίθεσης κατά μαρτύρων που πήγαιναν να καταθέσουν στη δίκη της Χρυσής Αυγής».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact