ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές)

Ελένη Γερασιμίδου- Λάκης Λαζόπουλος: Υπήρξαν για χρόνια συνεργάτες αλλά η ηθοποιός απογοητεύτηκε από την σάτιρα που έκανε ο Λάκης στο ΚΚΕ και έφτασε να τονίσει πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ τους:

«Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα3

Συνεργάστηκαν στη σειρά Τρίχες και οι εντυπώσεις που τους άφησε η συνεργασία δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο λόγος για τον Παύλο Κοντογιαννίδη και τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον πρώτο να κατηγορεί το σεναριογράφο πως κουτσούρευε τις σκηνές του και τον Ρήγα να δηλώνει:

Υπάρχει στον χώρο μας μια ειδική κατηγορία ταλαντούχων ηθοποιών, πολύ ταλαντούχων -σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Παύλος- που η ζωή, η τύχη, οι συγκυρίες, το σύστημα δεν ξέρω ο Θεός που μας μισεί, ενώ θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι μαρκίζα, δεν έγιναν ποτέ μαρκίζα. Πολλές φορές αυτό δημιουργεί μια πίκρα. (..)

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα4

Ο Μάνος Ψαλτάκης, σέρνει στα δικαστήρια τον Χρήστο Δάντη, διεκδικώντας την πατρότητα του «My Number One» και δικαιώνεται πρωτόδικα, με τον Δάντη να επιμένει πως θα δικαιωθεί στο εφετείο.

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα5

Καλεσμένος στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκε ο Κώστας Ευριπιώτης και τα είπε έξω από τα δόντια.

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό: «Μπέζος ή Φιλιππίδης, στο προαιώνιο ερώτημα που δεν μου απαντάει κανένας Έλληνας ηθοποιός γιατί μάλλον κω…νει;», εκείνος …«κάρφωσε» τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα και τους δύο, μόνο που θα τους άφηνα να έχει ο καθένας το δικό του καλάμι και να το διαχειρίζονται όπως θέλουν», είπε ο Κώστας Ευριπιώτης και μας άφηνε άφωνους.

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα6

Η κόντρα μεταξύ Ρέμου- Σφακιανάκη έχει καταλαγιάσει πια αλλά στο παρελθόν, οι δύο τραγουδιστές είχαν βγάλει μαχαίρια.

Ο Νότης Σφακιανάκης, δήλωσε πως ο Ρέμος απευθύνεται σε ένα πιο ελιτίστικο κοινό».

Όταν ζητήθηκε από τον Αντώνη Ρέμο να σχολιάσει την ατάκα του Σφακιανάκη είπε το χαρακτηριστικό… «Πάλι με τον Νότη;», ενώ στην συνέχεια δήλωσε «είναι λίγο μεταφορικό αυτό που λέει. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο που είναι από κάτω με βάση την οικονομική του κατάσταση. Από εκεί και πέρα, ο Νότης είναι ο Νότης, με τις ιδιαιτερότητές του, με τις προσωπικές του απόψεις και με τις ακραίες του απόψεις πολλές φορές».

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα7

Ακόμα μία κόντρα για τον Αλέξανδρο Ρήγα. Τη δικαστική -κι όχι μόνο- διαμάχη της με τον Αλέξανδρο Ρήγα αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία ήρθε σε μεγάλη ρήξη με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη και βρέθηκε εκτός του cast της παράστασης «Glorious», εξήγησε για πρώτη φορά τι συνέβη.

«Αυτό ήταν απάτη, το λέω και το εννοώ! Μου πήραν ένα έργο κανονικά! Μου είπαν χωρίς λόγο στη δεύτερη πρόβα, ενώ κράταγα το χαρτί, «θέλουμε ποινική ρήτρα γιατί δεν θα μάθεις τα λόγια σου ποτέ». Σε μένα, 100 χρόνια ηθοποιός, δεν έτυχε ποτέ να μη μάθω τα λόγια μου. Και αυτό το είπε ο Ρήγας. Αυτό δεν το έχω πει ποτέ, τώρα το λέω πρώτη φορά και δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αυτό δεν είναι μια παρεξήγηση, είναι απάτη! Μου πήρε το έργο, έχει πάρει αυτός τα δικαιώματα του έργου και μπορεί να το ανεβάσει όποτε θέλει».

10 κόντρες μεγατόνων στη σόουμπιζ (και δεν είναι τηλεοπτικές) - Εικόνα8Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact