ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαίο στέλεχος της Cosco: Εμείς θα μείνουμε στην Ελλάδα, όποια και αν είναι η κυβέρνηση [βίντεο]

Τη στιγμή που ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι ανησυχίες των λογής επενδυτών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, να ανοίξουν δουλειές με την Ελλάδα, η κινεζική Cosco ακολουθεί τον ανάποδο δρόμο. Ήρθε, έμεινε και δεν σκοπεύει να φύγει.

Η συνέντευξη του κορυφαίου στελέχους της εταιρείας, καπετάνιου Φου Τσενγκούι, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία για επενδύσεις ύψους 230 εκατ. ευρώ, είναι δηλωτική των προθέσεων της Cosco. Ο διευθύνων σύμβουλος της Cosco, μιλώντας στο Greek Reporter σημειώνει πως οι Έλληνες είναι λαός που δουλεύει σκληρά και αξίζει κανείς να επενδύει σε μια τέτοια χώρα, ενώ σημείωσε πως ο Πειραιάς, από στρατηγικής πλευράς, είναι το πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου.

Σε ερώτηση τι θα κάνει η εταιρεία σε περίπτωση που η παρούσα κυβέρνηση αποχωρήσει και έρθει μια άλλη, ο κ. Φου Τσενγκούι απάντησε ευθαρσώς: «Εμείς έχουμε μάθει μέσω της δουλειάς να συνεργαζόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις. Όταν μιλάω με φίλους, συγγενείς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων τους δίνω τη δική μου οπτική γύρω από την Ελλάδα. Και αυτό που τους λέω είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Εμείς στην Cosco δεν κοιτάζουμε ποια είναι η κυβέρνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσφέρουμε πολύ καλές υπηρεσίες στους πελάτες μας και αυτό θα παραμείνει το πιο σημαντικό για εμάς. Φυσικά χρειαζόμαστε τη συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις για να πάνε καλά οι δουλειές».

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν υπάρχει ανησυχία σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν μέσα στο 2015, νωρίτερα του προβλεπόμενου, αλλά και επ’ αυτού το στέλεχος της Cosco δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται: «Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να επιλέγουν την κυβέρνηση που θέλουν. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact