ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν; Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα;

Καρκίνος 2020

Το 2020 θα είναι σταθμός, τόσο για τον τομέα των σχέσεων με τους άλλους, όσο και για το μέλλον της καριέρας σας. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας δεν θα λείψουν . Θα πρέπει όμως να είστε πειθαρχημένοι, συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, που είναι και το κύριο φαινόμενο της χρονιάς αυτής, φέρνει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων τόσο των αισθηματικών, όσο και των κοινωνικών. Βέβαια θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι να φτάσετε στην τελική κατάληξη.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προωθούνται γρήγορα, αλλά το Φθινόπωρο θα βιώσετε μερικές περιστασιακές δοκιμασίες. Δεν θα οφείλονται τόσο σε δικά σας λάθη, όσο στην επιρροή του γενικότερου κλίματος που θα αλλάξει για τρεις περίπου μήνες.

Οικονομικά έχετε περιθώρια βελτίωσης, ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση από ότι στο παρελθόν. Αλλά ακόμα και η βελτίωση που θα προκύψει, θα απορροφηθεί για την εξόφληση των χρεωστικών εκκρεμοτήτων που έχει σωρευτεί.

Λέων 2020

Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά, αν όχι δύσκολη, τότε πολύ κουραστική για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αρκετά εξυπηρετική για τον οικονομικό.

Γενικότερα, η κομβική αυτή χρονιά θα αλλάξει πολλά στις συνήθειες, στις ανάγκες, στις επιλογές και στις προθέσεις σας. Οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά χαοτικοί και ασταθείς.

Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ο Ουρανός. Πιστεύω ότι οι πλανητικές όψεις του Ουρανού με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, θα εξυπηρετήσουν πολλές φορές τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Τα οικονομικά μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ελέγχετε πως τα χειρίζεστε και τι καταναλώνετε, ή ακόμα και τι διακινδυνεύετε μέσα από αυτά.

Για τα αισθηματικά σας υπάρχει μια νέα πορεία που έχει φανεί από πέρυσι. Αποφασίστε ότι σας βοηθά ψυχολογικά να νιώσετε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Οι αποφάσεις στη δική σας περίπτωση είναι δύσκολη υπόθεση. Μπερδεύετε συχνά το συναίσθημα με τη λογική και η απόφαση δεν είναι πάντα εύστοχη.

Στη δική σας περίπτωση το 2020 είναι ένας προθάλαμος, μια προειδοποίηση, μια εισαγωγή σε μια νέα εποχή.

Παρθένος 2020

Το 2020 και η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω σας κατατάσσει στους πιο ευνοούμενους αυτής της χρονικής περιόδου. Η έμφαση δίνεται σε ότι δημιουργείτε ή σε ότι έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και στην εξέλιξή του.

Ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε τις δυνατότητές σας σε ευρύτερο περιβάλλον. Ο Κρόνος μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την απαραίτητη δύναμη και θα βοηθήσουν τις επαφές ή τις σχέσεις σας με ισχυρούς παράγοντες και ανωτέρους τόσο του επαγγελματικού, όσο και του κοινωνικού σας καθεστώτος.

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, χρέη κληρονομικά και μην μειώνετε τις επιδόσεις σας, όταν συναντάτε δυσκολίες.

Αισθηματικά, το 2020 παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζει καλύτερες όψεις με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω και αυτό συμβάλλει στην εξέλιξη μιας καινούριας σχέσης, ή στην βελτίωση της παλιάς.

Τα οικονομικά σας θα είναι και καλά και δύσκολα! Ενώ η πολυαστρία βοηθά την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, δυσκολεύει τα εισοδήματα, ή την κατάσταση στα οικονομικά. Αυτό συμβαίνει τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Η υγεία σας, ψυχολογική και σωματική, θέλει φροντίδα και επιμέλεια. Οι περισσότεροι από εσάς είστε ευαίσθητοι στις αντιδράσεις των άλλων, με συνέπειες στην υγεία σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact