ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν; Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα;

«Το 2020 αναμένεται να είναι μία δυνατή χρονιά για όλα τα ζώδια». Ποια όμως είναι εκείνα που θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν;

Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές του προβλέψεις!

Κριός 2020

Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι εγκαινιάζετε μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος.
Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020 θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το Φθινόπωρο του 2020.

Αισθηματικά, οι καταστάσεις θα έχουν τις δυσκολίες τους. Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης, ή καταπίεσης. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να μείνετε μόνοι, ή να απεξαρτηθείτε από μια σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική.

Ταύρος 2020

Μπορεί να μη θέλετε να το πιστέψετε, αλλά το 2020 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας. Είναι γεγονός πως από την Άνοιξη θα καταλάβετε πως οι δυσκολίες του παρελθόντος περιορίστηκαν αισθητά. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο και με ισχύ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ανοίγει τους ορίζοντες των βλέψεών σας και σας βοηθά να βάλετε σημαντικούς στόχους.

Το Φθινόπωρο του 2020 θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας. Είναι τότε που θα αποδειχτεί η ορθότητα, ή μη, επιλογών και αποφάσεων. Τότε θα πρέπει να προσέξετε αρκετά το παρασκήνιο της ζωής σας.

Μην ξεχνάτε ότι οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν οικονομικά ζητήματα, περιουσιακά, ή κληρονομικά θέματα.

Το 2020 θα σας βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά σας σχέδια και ενδιαφέροντα. Είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σπουδαστές, η χρονιά αυτή έχει να σας δώσει και να σας προωθήσει. Οι επιτυχίες που θα έχετε θα τροφοδοτήσουν την δύναμη και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Αισθηματικά, θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι. Θα πάρετε αποφάσεις τις οποίες υπαγορεύουν οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Θα πρέπει όμως να προσέξετε λίγο την υγεία σας, εσείς που έχετε κάποια χρόνια προβλήματα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Δίδυμος 2020

Είναι γεγονός πως το 2020 θα σας δώσει ευκαιρίες, τόσο οικονομικού, όσο και δημιουργικού χαρακτήρα, αλλά θα απαιτήσει από εσάς εκκαθαρίσεις και αλλαγές στην τακτική, στη διαχείριση και στην συμπεριφορά.

Επαγγελματικά θα αρχίσουν να κινούνται είτε καλύτερα, είτε πιο προοδευτικά αυτά που σας αφορούν. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τα οικονομικά. Όσοι επιζήσετε από απώλειες, ζημιές και δυσκολίες, κάνετε υπομονή μέχρι την Άνοιξη, η οποία θα σας αποδείξει ότι οι αγώνες φέρνουν πάντα καρπούς και ότι η βελτίωση, ανεξάρτητα από ότι συμβαίνει σε γενικότερη κλίμακα, είναι εφικτή.

Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο θα επηρεάσει πολύ την εξέλιξη των αισθηματικών σας και θα σας προσγειώσει σε μια καινούρια πραγματικότητα, ακόμα και αν αυτό σας ενοχλήσει. Η επιρροή του Ποσειδώνα βελτιώνεται και έτσι η επιμονή σας να σκηνοθετείτε τη ζωή και τη σχέση σας, μπορεί να μην σταματήσει, αλλά να περιορίζει την εκδοχή των απογοητεύσεων.

Η φαντασία σας θα γίνει πιο γόνιμη και τα όνειρα που θα κάνετε θα είναι πιο εκλογικευμένα. Το 2020 είναι μια χρονιά αλλαγών, σποράς για τη νέα δεκαετία και κλεισίματος της οδού προς ένα στείρο παρελθόν που, κατά περιόδους, σας άρεσε να επισκέπτεστε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact