ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Κανένας δε θα μετατρέψει τη Θράκη σε Κόσοβο

Για την αναγκαιότητα διεξαγωγής διπλού αγώνα τόσο για την «προβολή και την ενίσχυση δεσμών με την ελληνική ομογένεια που την θέλουμε ακόμα περισσότερο κοντά εδώ στη Θράκη» όσο και για την «ενδυνάμωση με συνεχή προσπάθεια της εθνικής ταυτότητας των ελληνικών θρησκευτικών μειονοτήτων» μίλησε ο Υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, κηρύσσοντας σήμερα την έναρξη των εργασιών της ετήσιας συνέλευσης των AHEPANS στην Κομοτηνή σύμφωνα με δελτίο Τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

«Πρόκειται για εθνικό ζήτημα προσωπικής ευαισθησίας, αλλά και έμπρακτου ενδιαφέροντος τόσο από τη κυβέρνηση, όσο και από τους εταίρους της, εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» τόνισε ο κ. Κουίκ.

Πρόσθεσε ότι «η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν διανοείται ότι θα τεθεί σε αμφισβήτηση η ελληνικότητα της Θράκης και δεν πρόκειται να μείνει αδρανής μπροστά στα όσα επιχειρούνται από ξένα κέντρα με Δούρειους Ίππους» και υπογράμμισε ότι «κανένας δεν θα μετατρέψει τη Θράκη σε Κόσοβο».

«Από την παρούσα θέση του Υφυπουργού Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και ως μέλος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Πάνου Καμμένου, σας βεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των κρίσιμων θεμάτων που αφορούν τον Έλληνα και τον ελληνισμό, ανεξαρτήτου γεωγραφικής τοποθέτησης και θρησκεύματος» είπε στη συνέχεια ο κ. Κουίκ προσθέτοντας ότι «όπου υπάρχει Έλληνας πολίτης, χτυπάει η καρδιά και το μέλλον της Ελλάδας. Κανένας Έλληνας δεν θα πρέπει να νιώθει απομονωμένος, παραγκωνισμένος αλλά αντιθέτως θα πρέπει ενωμένοι να φροντίσουμε για την ενσωμάτωση και ενίσχυση της εθνικής ταυτότητας κάθε Έλληνα πολίτη που κουβαλάει την ελληνική σημαία βαθιά ριζωμένη μέσα του».

Τέλος, ο Υφυπουργός Επικρατείας συνεχάρη τους AHEPANS για τη γενναιοδωρία τους, το μεγάλο φιλανθρωπικό τους έργο και τη σθεναρή τους στάση στα εθνικά θέματα, καταλήγοντας: «Η κυβέρνηση μας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στηρίζει και χαιρετίζει το έργο σας».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact