ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1: Έχασε απο τα λάθη του…

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε πέναλτι, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Ρωσία αφού οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πήραν νίκη 2-1 που αφήνει παράθυρο πρόκρισης στη ρεβάνς της Τούμπα

Το ματς ξεκίνησε θεωρητικά με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κλεμάν Τουρπέν με τη συνδρομή του VAR, υπέδειξε ορθώς πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε χέρι του Κάιο. Ο Δημήτρης Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο, η… κακή παράδοση του Δικεφάλου στα πέναλτι συνεχίστηκε, με τον Σαφόνοβ να κρατάει όρθια την Κράσνονταρ και να λέει «όχι» στον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Στην αδράνεια της άμυνας στο δεύτερο γκολ, με τον Μπεργκ να έχει την ασίστ, το πράγμα «στράβωσε» για τα καλά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν άτυχος και στη διπλή ευκαιρία με το δοκάρι του Ελ Καντουρί και το σουτ του Κρέσπο. Αν η μπάλα είχε πάει εκεί στα δίχτυα, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα είχε προηγηθεί δεύτερη φορά μέσα στη Ρωσία και δεδομένα θα είχε τον πρώτο λόγο για τον πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, το 2-1 μόνο καταδικαστικό δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν την Κράσνονταρ στις 30 Σεπτεμβρίου στις 22:0, στην Τούμπα, για τον επαναληπτικό όπου θα διεκδικήσουν την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ…

Κίτρινες: 6′ Κάιο, 55′ Κλάεσον, 90’+1 Όλσον – 8′ Σβαμπ, 76′ Κρέσπο, 88′ Μπεργκ, 90’+1 Ίνγκασον.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Moυράντ Μουσάγεφ): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Ραμίρες, Κάιο, Σορόκιν, Όλσον, Βιλένα, Καμπελά (81′ Ούτκιν), Βάντερσον (86′ Σουλεϊμάνοφ), Κλάεσον, Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Bαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας (79′ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Tζόλης (84′ Σβιντέρσκι).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact