ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δεν τους έφτανε το οπλοστάσιο… ήταν και ζωοκλέφτες!


Δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και ζωοκλοπή – Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση

Δεν είχαν μόνο ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο με πυροβόλα όπλα, μεγάλη ποσότητα φυσιγγίων και αρκετά μαχαίρια, ένας 54χρονος μαζί με τον 20χρονο γιο του, αλλά ήταν μπλεγμένοι και σε ζωοκλοπές σύμφωνα με τα ευρήματα των ανδρών του ΤΑΕ Μεσσαράς και του τμήματος Αγίου Μύρωνα στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιό τους στην Κρήτη!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στις ιδιοκτησίες τους στην περιοχή Μεγάλη Βρύση του δήμου Γόρτυνος στο Ηράκλειο, ανακάλυψαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9mm με γεμιστήρα, ένα περίστροφο 357 magnum, ένα περίστροφο κρότου των 9mm, 265 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια φλογοκρύπτη για πιστόλι, μια ξιφολόγχη και τρία μεταλλικά πολεμικού τυφεκίου, μια συσκευή νυκτερινής όρασης (night vision), δύο παραδοσιακά μαχαίρια μήκους 25 εκατοστών το καθένα, (δύο θήκες πιστολιού, φυσιγγιοθήκη, δύο κουτιά φύλαξης και πλήρους σετ καθαρισμού και συντήρησης όπλων και μια γυάλινη φιάλη με πυρίτιδα!

Ακολούθησε καταμέτρηση στο ποιμνιοστάσιο του 54χρονου, βρέθηκε να έχει 68 λιγότερα αιγοπρόβατα από όσα είχε δηλώσει στην κτηνοτροφική δήλωση έτους 2014, ενώ 41 από αυτά δεν έφεραν τα προβλεπόμενα ενώτια και θεωρούνται προϊόντα ζωοκλοπής. Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και ζωοκλοπή, ενώ τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact