ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκαθάρισμα «νονών της νύχτας» πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ

Το θύμα δέχτηκε τρεις σφαίρες και η υπόθεση συνδέεται με άλλη, πρόσφατη υπόθεση δολοφονίας

Aιματηρό ένοπλο επεισόδιο με έναν σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, δείτε ΕΔΩ.

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, δύο άτομα που επέβαιναν σε λευκό βαν πυροβόλησαν εναντίον ενός άνδρα, τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από γραφεία μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τρεις σφαίρες: Μία στο στομάχι, μία στο χέρι και μία στη μηριαία αρτηρία. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο μετά την επίθεση, χρησιμοποίησαν μια ζώνη, προσπαθώντας να σταματήσουν την αιμορραγία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Λίγο μετά την επίθεση, άγνωστοι πυρπόλησαν φορτηγό στην οδό Αιτωλικού και Μήλου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το όχημα ανήκει στους δράστες. Στο μεταξύ, στην περιοχή γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό υπόπτων. Στην Ακτή Κονδύλη έχει μεταβεί, επίσης, κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να λάβει καταθέσεις από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία, η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με άλλη υπόθεση δολοφονίας.

Ο τραυματίας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, επονομαζόμενο και «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου, στο Π. Φάληρο.

Επίσης το θύμα της αποψινής επίθεσης φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη ή «Katerina Bellamafia» στο Instagram η οποία εκτελέστηκε με επίσης μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κηφισιά.

Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης είχε δεχθεί ενέδρα στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Στην ενέδρα θανάτου, μετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα. Δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν δυο ακόμη σε αυτοκίνητα, ως υποστήριξη. Ο εκτελεστής με το 45αρι πιστόλι, βγήκε από αυτοκίνητο, αδειάζοντας, το όπλο του (περίπου 60 κάλυκες) με στόχο τον Μανώλη Καραγιάννη.

Πηγή: Έθνος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact