ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Δύο ακόμη συλλήψεις – Θύματα κορίτσια από 15 έως 17 ετών

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, από 15 έως 17 ετών.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνες, συνέλαβαν έναν 55χρονο και έναν 36χρονο. Και οι δύο συνελήφθησαν λόγω ενταλμάτων και με τις κατηγορίες για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, το κύκλωμα μαστροπείας μετέφερε τα ανήλικα θύματα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας και κάποιες φορές κάποιοι «πελάτες» πλήρωναν με ναρκωτικά και συγκεκριμένα με κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνες που έκαναν, διαπίστωσαν ότι μια 25χρονη και μια 21χρονη, ήταν αυτές που στρατολογούσαν τα ανήλικα θύματά τους και τα υποχρέωναν να εκδίδονται.

Οι τιμές του κυκλώματος μαστροπείας

Τα χρήματα για το κάθε ραντεβού κυμαίνονταν συνήθως από 200 έως 400 ευρώ. Με την 25χρονη να παίρνει από 50 έως 100 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Εκτός από τις δύο προαγωγούς, νωρίτερα συνελήφθησαν και δύο άντρες που μετέφεραν τις ανήλικες στα ραντεβού. Εγκέφαλος του κυκλώματος θεωρείται η 25χρονη.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδερφή ενός εκ των θυμάτων, κατέθεσε στους αστυνομικούς για τα ραντεβού που κλείνονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας. Έπειτα από παρακολουθήσεις, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας εξέδιδαν συνολικά επτά ανήλικα κορίτσια, τα οποία είχε προσεγγίσει η 25χρονη, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη άλλαζε συχνά κατοικία και αριθμούς κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να μην φτάσουν σε αυτήν οι αστυνομικοί.

«Ήταν δύσκολα τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε στο ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ μαζί με τον αδερφό της. Δεν πρόλαβαν να πάνε σχολείο. Έλεγε ότι είχε τελειώσει ένα ΙΕΚ αλλά δεν έγινε ποτέ αυτό. Η μητέρα δεν ήταν κοντά τους, είχε άλλα, δικά της προβλήματα. Παλιότερα είχαμε επαφή με το κορίτσι, αλλά εδώ και ένα χρόνο είχε διακόψει κάθε επικοινωνία», είπε ο συγγενής της, μιλώντας στο MEGA.

Ο ρόλος των συλληφθέντων

Από τους δύο άντρες που έχουν συλληφθεί ως μέλη του κυκλώματος, ο ένας φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη και ο δεύτερος να είχε ταξί. Και οι δύο φέρονται να μετέφεραν τις κοπέλες στα ραντεβού με τα οχήματά τους.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη τους.

Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι δύο από τα ανήλικα θύματα του κυκλώματος ήταν θύματα και του κυκλώματος της Λορέλας που είχαν εξαρθρώσει οι αστυνομικοί το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι η Λορέλα και η Μαρία, τα δύο αρχηγικά μέλη των κυκλωμάτων δηλαδή, ήταν πολύ καλές φίλες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact