ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Σοκάρει η απάθεια της μητέρας του 7χρονου που βασανίστηκε & δολοφονήθηκε από τον πατριό του

Τρεις εικόνες που περικλείουν όλη τη φρίκη. Ο τσιμεντένιος, αυτοσχέδιος τάφος στη ταράτσα. Η εργαλειοθήκη που χρησιμοποιήθηκε ως οστεοθήκη του 7χρονου αγοριού.Ο ξύλινος καναπές στο μπαλκόνι με το μακάβριο περιεχόμενο.

Επί πέντε χρόνια,η 29χρονη γυναίκα, ζούσε σε αυτό το σπίτι, έχοντας σκοτώσει μαζί με τον σύντροφό της το ίδιο της το παιδί, έχοντας τσουβαλιάσει και κρύψει τα κόκαλα του γιου της σ’ ένα κουτί και δεν την ενδιάφερε ποσώς! Εξαφάνισαν τον 7χρονο Ανδρέα, σαν να μην υπήρξε ποτέ και συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά, «σβήνοντας» παντελώς, κάθε τι που τον θύμιζε.

Το δώμα όπου δολοφονήθηκε το αγοράκι,ένας χώρος 6 τετραγωνικά όλος κι όλος, εκεί όπου αυτή η απάνθρωπη μάνα ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε και δεν είδε το παιδί της να κακοποιείται και να δολοφονείται ή δεν ήξερε ότι κάτω απ’ αυτή τη τσιμεντένια πλάκα στην ταράτσα, έξω απ’ το δώμα που έμεναν, ο Πολωνός σύντροφός της είχε θάψει για να ξεφορτωθεί το άψυχο κορμάκι του γιου της.

Περιέφεραν τα οστά του παιδιού

Ο χώρος που μετακόμισε το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο, μετά την έξωση από το προηγούμενο. Κουβαλώντας μαζί τους, μέσα στην εργαλειοθήκη τα οστά του παιδιού, ακόμα και τις μέρες στο ενδιάμεσο, που ήταν άστεγοι, στον δρόμο.

Η 29χρονη σήμερα γυναίκα, ακόμα και τώρα, στα κρατητήρια, έχοντας πλέον αποκαλυφθεί το φρικτό τέλος του γιου της τον Ιανουάριο του 2017, συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει το παραμικρό. Όσο για τον 33χρονο Πολωνό, η περιγραφή του εγκλήματος στους αστυνομικούς, προκαλεί σοκ και αποστροφή.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», δήλωσε ο 33χρονος, Πολωνός.

Η αδερφή του δεν σταμάτησε να τον αναζητά

Η αδελφή του Ανδρέα τότε, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερή του. Δεν έπαψε ποτέ ν’ αναρωτιέται για το τι του έχει συμβεί. Η δικαιολογία της μητέρας ότι το παιδί ζούσε με τον πατέρα του στην Πολωνία, δεν είχε πείσει τη μικρούλα.

Η 8χρονη μικρούλα, δεν σταμάτησε να αναζητά τον χαμένο της αδελφό, ακόμα κι όταν ανέλαβε να την μεγαλώσει ανάδοχη οικογένεια, επειδή το κοριτσάκι είχε βρεθεί με σημάδια έντονου ξυλοδαρμού στο κορμάκι του. Το έλεγε στους νέους της γονείς, στους φίλους, στους δασκάλους της.

Αύριο Τρίτη, η γυναίκα αυτή και ο 33χρονος θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Η 29χρονη παραμένει απαθής, δίχως να έχει δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας.

Σε σοκ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών από τις περιγραφές

Μόλις 150 μέτρα χωρίζουν το δώμα στο διαμέρισμα της οικογένειας από το σημείο στην ταράτσα όπου θάφτηκε ο 7χρονος. Επειδή η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, εκτιμάται πως ο πατριός του έδρασε νυχτερινές ώρες, όταν επικρατούσε σκοτάδι.

Η εργαλειοθήκη περιείχε κυρίως τα οστά του μικρού αγοριού, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ήταν σε σοκ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και σκέφτονταν τα δικά τους παιδιά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact