ΕΛΛΑΔΑ

Η Λαγούδη δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε στο πίσω κάθισμα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην υπαρχηγού Πυροσβεστικής

«Όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο χρυσαφί Ford Ka μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Λαγούδη, τόσο διαπιστώνω ότι πρόκειται για δολοφονία»!

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, μία από τις ενδείξεις που πιστεύει ότι ενισχύουν την εκδοχή αυτή, αποτελεί ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού: «Εκεί υπάρχει ένα εντύπωμα που έχει προκύψει από την κάπνα που «γέννησε» η φωτιά μέσα στο όχημα. Πρόκειται για μια χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, κάτω από την πόρπη της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού. Η ζώνη βρέθηκε ανοιχτή, αλλά έτσι ήταν αδύνατο να αποτυπώθηκε η ευθεία γραμμή της αιθάλης. Γι’ αυτό πιστεύω πως την ώρα που ξεπήδησαν οι φλόγες, η πόρπη της ήταν κουμπωμένη στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού, πιθανόν από το κάθισμα του οδηγού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας, προφανώς κάποιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού κι αυτό το άτομο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο εισέπνευσε μονοξείδιο και πέθανε.

«Το μονοξείδιο είναι ένα ύπουλο θανατηφόρο αέριο, καθώς είναι άοσμο. Στην αρχή προκαλεί ίλιγγο στο άτομο που το εισπνέει, στη συνέχεια αναισθησία και τέλος επιφέρει τον θάνατο. Πιστεύω πως η Ειρήνη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό αυτοχειρία».

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου καθώς, αν και τότε δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά για την υπόθεση, παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος που το έγραψε αναφερόταν σε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

«Πω πω. Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται γιατί δε μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό για αυτό και του έστειλε μήνυμα για να τον γεμίσει με ενοχές, για αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού. Το κινητό το πέταξε η ίδια γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που την χώριζε συνέχεια. (…) Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

Ελεύθερος Τύπος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact