ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: «Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό» λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Λακωνία: Η ανήλικη σήμερα βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, ενώ για το μωράκι το οποίο γεννήθηκε τον Ιανουάριο έχει ήδη κινηθεί διαδικασία αναδοχής.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως μία ανήλικη 13 ετών σε περιοχή της Λακωνίας γέννησε το παιδί του βιαστή της.

Η ανήλικη σήμερα βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, ενώ για το μωράκι το οποίο γεννήθηκε τον Ιανουάριο έχει ήδη κινηθεί διαδικασία αναδοχής.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε αποκλειστικά η μητέρα της 13χρονης, η οποία περιέγραψε πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της και ό,τι είχε συμβεί.

«Δε γνώριζα ότι ήταν έγκυος το κορίτσι και το έμαθα στον 6ο μήνα. Το μάθαμε από το σχολείο που πήγαινε. Κουραζόταν και φούσκωνε. Το κατάλαβε ο γυμνασιάρχης που τους έκανε γυμναστική και ρώτησε τη μικρή τι έχει. Δε γνωρίζαμε. Της είπε να την πάρεις την αδελφή σου να της κάνουμε κάτι εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας» είπε αρχικά η μητέρα της 13χρονης.

«Μας το έκρυβε μέχρι τελευταία ώρα. Δεν μας είπε ποτέ τον πατέρα γιατί έμπλεκε με πολλούς ανθρώπους. Μίλαγε, είχε επαφές» τόνισε η μητέρα της 13χρονης που γέννησε του παιδί του άνδρα που την βίασε, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του εγγονού της.

Η φριχτή αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από τους καθηγητές της 13χρονης, που παρατήρησαν αλλαγή στην συμπεριφορά της. Έτσι, οι καθηγητές, ειδοποίησαν τις Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος.

Αρχικά η 13χρονη ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων μάλιστα συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε την συνεύρεση με την 13χρονη, για την οποία όμως υποστήριξε ότι έγινε με τη θέληση της ανήλικης.

Το κορίτσι όμως στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι κακοποιήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, κάτι που η μητέρα της διαψεύδει.

«Αυτό ήταν ψέματα. Ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, μας βοηθούσε. Μας βοηθούσε και το παλικάρι αυτό. Ποτέ δεν πήγε με τον άνθρωπο αυτό» τόνισε η μητέρα της, λέγοντας όμως ότι μπορεί να φοβήθηκε και γιαυτό να το είπε.

Το μωράκι της 13χρονης, ένα υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε αρχές Ιανουαρίου στην Αθήνα και βρίσκεται στο κέντρο βρεφών «Μητέρα», ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία αναδοχής. Από το μωρό έχει ληφθεί δείγμα DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο πατέρας.

«Θα ήθελα να το μεγάλωνα. Εκεί που μεγάλωσα έξι παιδιά και να είχα ένα παιδάκι παραπάνω» είπε η γιαγιά του μικρού.

Η 13χρονη έχει μεταφερθεί με εντολή εισαγγελέα σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, όπου βρίσκονται και τρία ακόμη αδέλφια της, ενώ με την οικογένειά της έχει επικοινωνία κάθε Τρίτη και Παρασκευή όπως είπε η μητέρα της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact