ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Λαχτάρα για τους ηθοποιούς της παράστασης "Το μήλο"

Ατύχημα με το αυτοκίνητο που τους μετέφερε από τα Λιμενάρια στον Λιμένα Θάσου είχε ο θίασος της παράστασης «Το μήλο» του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου, που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Βουτσάς, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Λουδάρος καρδιοχτύπησαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου από την αντίθετη λωρίδα αποφάσισε να κάνει αναστροφή, έχασε όμως τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο βανάκι των ηθοποιών.

Αν και κανείς τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ο Βουτσάς και η Δραγούμη μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, με την ηθοποιό να έχει χτυπήσει -ελαφρά, ευτυχώς- στο χέρι και το πόδι της. Οσο για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος πριν από λίγες μέρες απέκτησε το τέταρτο παιδάκι του, τον Φοίβο, είχε… άγγελο στο πλευρό του, αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου τους, προκειμένου να τον γλιτώσει από χτύπημα στο παρμπρίζ, τον συγκράτησε με το χέρι του.

Αφού διαπιστώθηκε πως, εκτός του σοκ, κανείς από τους συντελεστές της παράστασης δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, η παράσταση στη Θάσο έγινε κανονικά το περασμένο Σάββατο, ενώ χθες το έργο είχε προγραμματιστεί να «ανεβεί» στη Χαλκιδική.

Ωστόσο, μετά το ατύχημα η ομάδα που συμμετέχει στη σπαρταριστή κωμωδία, στην οποία Βουτσάς και Κωνσταντίνου υποδύονται τις… συμπεθέρες, αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα: Οι ζημιές στο βανάκι τους ήταν τέτοιες ώστε ήταν απαραίτητη η αντικατάστασή του, ωστόσο λόγω τουριστικής περιόδου ήταν αρκετά δύσκολη η εύρεση νέου οχήματος, αφού τα περισσότερα αυτοκίνητα τέτοιου είδους στην περιοχή γίνονται ανάρπαστα από τους πολύτεκνους επισκέπτες και τις παρέες των διακοπών. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε και οι συντελεστές ταξίδεψαν για τον επόμενο προορισμό τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact