ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Δυστυχώς για τη χώρα μας ο κ. Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα

«Κοροϊδεύει όταν παρουσιάζει ένα εφάπαξ βοήθημα ως 13η σύνταξη»

«Κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός όταν παρουσιάζει ένα εφάπαξ βοήθημα ως 13η σύνταξη», τονίζει σε συνέντευξή του ο Διευθυντής του Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και προσθέτει: «Ενδεχομένως, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος να προετοιμάζουν τη δραπέτευσή τους από τα αδιέξοδα που οι ίδιο δημιούργησαν».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε και στην απόφαση του Eurogroup σχετικά με το χρέος υπογραμμίζοντας: «Ο πρωθυπουργός είχε πει πως, μόλις πετύχει λύση για το χρέος, θα φορέσει γραβάτα. Δυστυχώς για τη χώρα μας ο κ. Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα. Διότι πέρα από τα αναμενόμενα βραχυπρόθεσμα μέτρα που πήρε η Ελλάδα, τα οποία δεν μειώνουν το χρέος ούτε κατά ένα ευρώ, καμία συζήτηση για μεσοπρόθεσμα μέτρα δεν έγινε και φυσικά ούτε κουβέντα για την ποσοτική χαλάρωση».

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως η Συμφωνία Αλήθειας θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση, ενώ απαντώντας στην ερώτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία θα δεχθεί τη συμφωνία Τσίπρα ή θα επαναδιαπραγματευτεί επισημαίνει: «Δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε αν θα καταλήξει σε συμφωνία ο κ. Τσίπρας, ούτε, προπάντων, σε ποια συμφωνία θα καταλήξει. Η αναξιοπιστία του και η πολεμική που αναπτύσσει εναντίον μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων υπονομεύουν κάθε δυνατότητα ικανοποιητικού αποτελέσματος. Στραγγαλίζουν την οικονομία και δεν μπορούν να φέρουν ανάπτυξη και επενδύσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης και η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν τη συζήτηση με τους εταίρους της χώρας, πάνω στον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση που παρουσιάσαμε, και που περιλαμβάνει απτά δείγματα επιτάχυνσης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων»

Για τα δυο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει: «Στα δύο χρόνια που πέρασαν, η κυβέρνηση αυτή κόστισε 86 δισ. στη χώρα, χάθηκαν 21 δισ. ευρώ εθνικός πλούτος, επιβλήθηκαν επιπλέον φόροι 9 δισ., ένα αιώνιο υπερταμείο και “κόφτης” μισθών και συντάξεων 3,5 δισ. ευρώ. Σε σχέση με το 2014, όλοι οι Έλληνες γίναμε φτωχότεροι, η ανταγωνιστικότητα επιδεινώθηκε, τα λουκέτα πολλαπλασιάστηκαν».

«Η Νέα Δημοκρατία», τονίζει ο Διευθυντής του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι σε ανοιχτή γραμμή μόνο με την κοινωνία. Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες να μας υπερψηφίσουν και όχι απλά να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση μόνο, όπως συνήθως γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, καθώς το μαύρο που σκεπάζει τη χώρα πρέπει να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Η αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποτυχία της πατρίδας μας».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact