ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις να λύσεις, Καρκίνε μου, είναι πάρα πολλές και χρειάζονται αρκετό χρόνο και μεγάλη ψυχική δύναμη. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, για να μπορέσεις, με μεγαλύτερη δυναμικότητα και καινούργιες ιδέες, να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ώστε μετά να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ωραία, όπως τη θέλεις. Κι αν δεν έχεις ταίρι, μη χάνεις το κουράγιο σου, αφού με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο, θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα τα καταφέρεις όλα και καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο; Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, που είναι Κυριακή, μην προσπαθήσεις να σκεφτείς πράγματα τα οποία σε απασχολούν στην καθημερινότητα και σε κάνουν να χαλάς την ψυχολογική σου διάθεση. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με άτομα φιλικά ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και, πάνω από όλα, πιο ξεκούραστος κι ανανεωμένος για την εβδομάδα που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα, που θα έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να κάνεις έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο βρέθηκες εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που είναι μία μέρα γαλήνης, θα προγραμματίσεις ευχάριστες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με φιλικά σου άτομα. Έχεις κάνει τα πλάνα σου κι επιμελήθηκες όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να περάσεις πάρα πολύ καλά εσύ, αλλά και το φιλικό σου περιβάλλον. Χρειάζεται κάπου – κάπου να το κάνεις αυτό, αφού σε γεμίζει ψυχικά και σε κάνει να νιώθεις πιο ξεκούραστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά και θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε ν’ αποφορτίσεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις νέες πηγές εσόδων.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Όλη την εβδομάδα, Ζυγέ, το μυαλό σου δε σταματάει στιγμή από τις ιδέες σου και τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου, που θέλεις να ρυθμίσεις. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο, ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει σε καταστάσεις πιο ευχάριστες και να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν στο να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα δικά σου άτομα θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς χαρούμενος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις για τη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει ασταμάτητα να κάνεις συνετή διαχείριση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact