ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά το τρέξιμο της εβδομάδας, Σκορπιέ, και ειδικά αυτό για προβλήματα τρίτων ατόμων, σήμερα θέλεις να βρεις την ηρεμία σου κι είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις να σου την διαταράξουν. Η μέρα σου θα περάσει αφιερώνοντας το χρόνο σου στα δικά σου θέλω και στο πως θα νιώσεις όμορφα, γεμίζοντας τον εαυτό σου με χαρά κι ευτυχία – πράγμα αναμενόμενο, αφού την τελευταία περίοδο έχεις κουραστεί πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Σκορπιέ, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα θέλουν να δώσεις λύση σε θέματα που τα απασχολούν. Μην μπεις σε μία τέτοια περιπέτεια, διαφορετικά θα χαλάσεις την Κυριακή σου και στο τέλος δεν θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Φρόντισε να κάνεις τις προτάσεις σου για πιο χαλαρωτικά πράγματα κι έτσι όλοι θα είναι περισσότερο ευχαριστημένοι, αφού θα ξεφύγουν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Τοξότη, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου. Κι αν είσαι χωρίς ταίρι, ο Άρης από τους Ιχθείς σού δίνει όλη του την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα δεις αύξηση των εσόδων σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποια φιλικά σου άτομα, Αιγόκερε, έχουν παράπονα ότι τον τελευταίο καιρό έχεις χαθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεών σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να κάνεις με αυτά τα πρόσωπα ένα πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα, και να περάσετε χαρούμενα, κάτι που χρειάζεσαι, αφού το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί, επιδιώκοντας να βρεις τη λύση κάποιων στάσιμων υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από το Ζυγό σού εγγυάται πως θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να γνωρίσεις το άτομο που τόσο καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, απόφυγε να σκεφτείς επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε, λίγο να ξεχαστείς. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact