ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις, διευκολύνοντας την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Ίσως μάλιστα να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εντατικής εργασίας, που όμως θα εναλλάσσεται με φάσεις απόλυτης… απραξίας! Επιπλέον, είναι πιθανόν να υπάρξουν διάφορες εντάσεις στην δουλειά σου. Συγχρόνως, μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό, αλλά με έντονα συμπτώματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους κι αν το επιθυμείς, μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα αυτήν την θετική προδιάθεση, μπαίνοντας σε μια σχέση, που σε πρώτη φάση θα σε ικανοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση όμως μην αμελήσεις να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από τη στιγμή που ο Άρης μπήκε στον Ταύρο μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς περισσότερο σε αυτά που αγαπάς και σε γεμίζουν, ίσως όμως κάποια στιγμή οι υπερβολικά προστατευτικές τάσεις σου να γίνουν αφορμή για κάποιες προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και ουσιαστικοί λόγοι για να παρέμβεις στην ζωή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου, την ίδια στιγμή όμως ο… φίλτατος Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βασίζεσαι και τόσο στην τύχη, ενώ αν χρειαστεί να ξοδευτείς για κάτι, ξεκίνα από την υγεία και την διατροφή σου!
Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης να σε «τσιγκλάει» για περιπέτειες, η Αφροδίτη στον Κριό όμως σε καλεί να μην… τριγυρνάς από δω κι από κει και να μείνεις για περισσότερο χρόνο κοντά στο ταίρι σου στην ερωτική σας «φωλιά». Ας απολαύσεις λοιπόν τα καλά της «οικογενειακής ζωής»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο μπορεί να ενισχύσει την αίσθησή σου ότι ο προσωπικός σου χώρος παραβιάζεται, ίσως όμως να υπάρξουν και πραγματικά περιστατικά που θα το πιστοποιήσουν. Ενδέχεται ακόμη να χρειαστεί να «πολεμήσεις» για ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, ενώ μπορεί να προκύψει η ανάγκη για κάποιες τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες. Όσο για το «σήμερα», με την Σελήνη στον Λέοντα, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις» και να δημιουργήσεις, περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα, όσο και όμορφη μέρα.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τις επιλογές σου και ανεξάρτητα από τις συναισθηματικές παλινδρομήσεις που θα υπάρξουν, η τελική εικόνα των πραγμάτων θα σε ικανοποιήσει Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ετοιμάσου για τις… αναταράξεις που έρχονται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact