ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου

Το δυναμικό Εξάγωνο Άρη με Ποσειδώνα είναι εδώ να μας ηρεμήσει, να μας δώσεις δύναμη και να εκπληρώσει τα όνειρα μας! Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου φυσικά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μια περίοδος δράσης αλλά και εντάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον καλείσαι να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά παράλληλα μπορεί να σε φέρει και αντιμέτωπο/η με άτομα που διεκδικούν κάτι δικό σου. Άμεσα πάντως, με την Σελήνη στον Λέοντα, πιθανόν να ανακύψει κάποιο θέμα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εκτός πια κι αν οι χειρισμοί σου είναι τόσο άστοχοι ή επιπόλαιοι που θα του δώσουν μια ανεπιθύμητη διάσταση. Επιπλέον βέβαια, αναμένονται και αρκετές διασκεδαστικές στιγμές με καλή παρέα.
Ερωτικά
Με βασικό κίνητρο την κτητικότητα, ο Άρης μπορεί να συμπαρασύρει και τις προσωπικές σου σχέσεις, εγείροντας αιτήματα του τύπου « ή με μένα ή με τους άλλους», ίσως όμως πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, αφού δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για τέτοιου είδους «κόντρες»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξεκινά μια περίοδος δράσης και σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις την «αίσθηση του νικητή». Επιπλέον όμως, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις, αφού κάποιοι/ες θα θεωρήσουν ότι θίγονται από τις πρωτοβουλίες σου, οπότε… έσο έτοιμος για ποικίλες «μάχες». Όσο για τις άμεσες εξελίξεις, η Σελήνη στον Λέοντα προδιαθέτει σε μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που μπορεί να σε «ξεβολέψει» αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Ακόμη λοιπόν κι αν ενοχληθείς από καταστάσεις ή συμπεριφορές, κάνε υπομονή κι όλα θα περάσουν.
Ερωτικά
Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου «παίρνουν φωτιά» κι… αλίμονο σε όποιον/α σου αντισταθεί! Θα πρέπει όμως κι εσύ να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πιο γρήγορους ρυθμούς στον έρωτα, αφού η όποια βραδυπορία μπορεί να εκληφθεί ως απόρριψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι ίσως διαπιστώσεις σύντομα ότι όσα άτομα είναι αυτά που σε υποστηρίζουν κρυφά, άλλα τόσα σε ανταγωνίζονται και προσπαθούν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον, ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που θα σε προβληματίσουν, αλλά θα σου δώσουν και την αφορμή για να «ξεμπερδεύεις» μαζί τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις, θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να ζήσεις τον έρωτα ανοικτά με όλα τα καλά του, την ίδια στιγμή όμως ο Άρης στον 12ο «φυσικό» οίκο σου σε παραπέμπει σε κάτι κρυφό ή μια ερωτική «υπονόμευση», γι’ αυτό έχε τον νου σου στους… πονηρούς που σε ζηλεύουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε αντιμετωπίζουν κάποιο οξύ πρόβλημα και χρειάζονται άμεσα την συμπαράστασή σου είτε δρουν αυθαίρετα σε βάρος σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε συναρπάσει μια νέα γνωριμία ή να αγωνιστείς για έναν στόχο σε συλλογικό πλαίσιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό επιμένει να σου δίνει πλεονέκτημα στα μάτια των άλλων. Κατά τα άλλα όμως, φιλικές και ερωτικές σχέσεις μπερδεύονται μεταξύ τους κι αν δεν κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις μια αρχικά όμορφη ή «ανέμελη» κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε μια αλληλουχία παρεξηγήσεων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact