ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Ήλιος Τετράγωνο με Χείρωνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν παλαιά λάθη και πληγές που βγαίνουν στην επιφάνεια!

Όχι και η ιδανικότερη μέρα σήμερα, να ακούσουμε το ένστικτο μας! Ωστόσο το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το κλίμα των ημερών, Κριέ, θ’ αρχίσει να σε συνεπαίρνει και οι βλέψεις σου για τις επόμενες ημέρες θα είναι πολλές. Σήμερα όμως, πρέπει να επικεντρωθείς στις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά σου και χρειάζονται άμεσες λύσεις. Μια συζήτηση με κάποιο άτομο δικό σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα θέματά σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ώστε ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Κριέ, οπότε θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θ’ ακούσεις κάποια πράγματα που θ’ αποκαλυφθούν και θα αισθανθείς ανείπωτη χαρά. Ένα φιλικό σου άτομο θα σου φέρει μια είδηση, που κρατούσε αρκετό καιρό κρυμμένη, επειδή ήθελε να σου πει τα τελικά αποτελέσματα, που είναι πάρα πολύ θετικά. Η ικανοποίησή σου θα είναι αρκετά μεγάλη και θα μοιραστείς όλο αυτό με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται και θα έχουν πολύ καλές βάσεις, σε σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αφού σε ευνοεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Ημέρα με αρκετά έξοδα είναι αυτή, οπότε απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα καταλάβεις καλύτερα από τον καθένα, ότι πραγματικά είναι άβυσσος η Ψυχή του Ανθρώπου: Ενώ εσύ θα προσπαθείς να βοηθήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο δεν είναι και τόσο φιλικό απέναντί σου, ενώ παλαιότερα κρατούσε διαφορετική στάση. Μην απογοητευτείς, αφού οι πληροφορίες που θα πάρεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο θα λένε, ότι δυστυχώς έτσι λειτουργεί με όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, μα πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι, να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Καλό είναι σήμερα να μην κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact