ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πρωτοχρονιά του 2019

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη! Η πρώτη μέρα του 2019, αρχίζει δυναμικά με το πέρασμα του Άρη στον Κριό και είμαστε ορμητικοί, διεκδικητικοί και παθιασμένοι! Ωστόσο τα Παρορμητικά Ζώδια καλό θα ήταν να προσέχουν τα νεύρα τους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά, Κριέ! Η πρώτη μέρα του χρόνου σε βρίσκει παθιασμένο, δυναμικό και έτοιμο να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις στόχους! Ο Άρης περνάει σήμερα στο Ζώδιο σου και σου δίνει την ώθηση να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες για το νέο έτος. Δραστηριοποιείσαι, προκειμένου να κάνεις τα νέα ξεκινήματα που πάντα ονειρευόσουν! Η γοητεία της προσωπικότητας σου, είναι ο «άσσος στο μανίκι σου» και μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν! Προσοχή μόνο στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι γοητευτικός, παθιασμένος και απόλυτα ερωτικός! Σήμερα θα ζήσεις ερωτικές καυτές στιγμές με το σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ένας μεγάλος στόχος πραγματοποιείται σήμερα, αρκεί να τον διεκδικήσεις με τόλμη και δυναμικότητα! Οικονομικά θα έχεις κάποιες απώλειες, λόγω της τάσης σου για σπατάλες, γι’αυτό προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά, Ταύρε! Την πρώτη ημέρα του χρόνου είναι διάχυτη η ανάγκη σου να θέλεις να πάρεις επιβεβαίωση από το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που αγαπάς, ίσως γιατί θα σε πιάσουν προσωρινά οι ανασφάλειές σου! Η είσοδος του Άρη στον Κριό, φέρνει ψυχική ενδυνάμωση και λύσεις για ότι θέμα κι αν σε απασχολεί. Η πλανητική αυτή διέλευση, υπόσχεται μία ανακάλυψη ή αποκάλυψη, η οποία θα εξυπηρετήσει απόλυτα τα συμφέροντα σου και τους σκοπούς σου! Όπως κατάλαβες, τίποτα δεν χάθηκε και οι ευκαιρίες επανέρχονται, για να τις αρπάξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα παρασκηνιακό, κρυφό και ίσως απαγορευμένο πάθος, σε οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια, γεμάτα απολαύσεις! Αυτός ο μυστικός έρωτας, σε συναρπάζει! Αν ωστόσο δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, καταφέρνεις σήμερα να ενδυναμώσεις το συναίσθημα του συντρόφου σου, για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και των οικονομικών, θα πρέπει να προσέξεις τυχόν βιαστικά και παρορμητικά λάθη! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διαίσθηση, για να βρεις λύση και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δίδυμε, Καλή Χρονιά! Η σημερινή μέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, σε βρίσκει με κοινωνική εγρήγορση, δηλαδή έτσι όπως πρέπει για την πρώτη μέρα του χρόνου! Με φίλους στο πλευρό σου, ανεμελιά, καλοπέραση, κοινωνικές συναναστροφές αλλά και νέες γνωριμίες θα καταφέρεις να βάλεις τις πιο όμορφες πινελιές για το ξεκίνημα του νέου έτους! Ένας φίλος θα σου δώσει συμβουλή ή έμπρακτη βοήθεια, για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις έναν μεγάλο σου στόχο ή όνειρο, δώσε την προσοχή σου και ακολούθησε όλα όσα θα σου πει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και θα σε συναρπάσει! Μεγάλη πιθανότητα να μετατραπεί μία φιλία, σε έρωτα! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, μαζί με τον σύντροφο και “όπλο” την σωστή επικοινωνία, βρίσκετε κοινές λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, έχεις τις κατάλληλες ιδέες και λύσεις, όχι μόνο για σένα, αλλά και για συναδέλφους! Οικονομικά, θα έχεις κάποια μικρά προβλήματα, γιατί μάλλον ξόδεψες πολλά στις γιορτές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact