ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

Καλό Σαββατοκύριακο! Καλά τα νέα σήμερα, με σχέδια να υλοποιούνται και στόχους να εκπληρώνονται, για τους Γήινους και Υδάτινους του 2ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, μπορεί να μην φέρει τρανταχτά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, ουσιαστικές θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου! Κάνε τώρα, ένα απολογισμό της περασμένης δράσης σου και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις σου! Συνδυάζεις λογική και διαίσθηση και έτσι οι αποφάσεις σου, είναι σωστές και αποτελεσματικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις τέλος σε αμφιβολίες, ανασφάλεια και αντικρουόμενα συναισθήματα, με αποτέλεσμα το τοπίο να ξεκαθαρίζει και να βλέπεις την αλήθεια! Επιδίωξε εντιμότητα και διαφάνεια στην σχέση σου, αν θες τα πράγματα να κυλήσουν θετικά! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπεις τώρα, σε μία σχέση με αυτόν τον απωθημένο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, μπορείς να περιμένεις επιτυχία, λόγω της αυξημένης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά κάνε τώρα σχέδια βελτίωσης, τα οποία θα μπορέσεις να υλοποιήσεις αργότερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Έχεις επιτυχία ουσιαστική σε φιλίες, αλλά και ομαδικές δραστηριότητες! Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς, να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και να υλοποιήσεις με ευκολία τις ιδέες και τους στόχους σου! Μην ξεχνάς, οι φίλοι είναι τώρα στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου κίνηση και δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα ανοιχθούν μπροστά σου νέοι δρόμοι, γεμάτοι ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Κάνε νέες γνωριμίες, πες ναι σε μία νέα σχέση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν , πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που έχει να κάνει με την σχέση σου, να συμβουλευτείς πρώτα τους φίλους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα άπειρες δυνατότητες, να κάνεις τα επαγγελματικά άλματα που επιθυμείς! Οικονομικά το παρακάνεις σε σπατάλες, όμως καταφέρνεις έγκαιρα να… «μαζευτείς»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να σχεδιάσεις μια πορεία και ίσως μία στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολα όνειρα και φιλοδοξίες! Καταφέρνεις τώρα και ξεφεύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και διαπροσωπικές σχέσεις που σου έκαναν κακό! Συζήτησε εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου υπόσταση και θα διαπιστώσεις πως μπορείς εύκολα να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν διατηρείς κάποια κρυφή και απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό στην ζωή σου, που δεν βάζε σε κίνδυνο την εικόνα σου! Αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο και είσαι δεσμευμένος, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ή έστω να συζητήσεις με το ταίρι σου, για το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έρωτες στον χώρο εργασίας, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα ανταμειφθείς επαγγελματικά, για κάθε προσπάθεια που έχεις κάνει! Η ουσιαστική επιτυχία μόλις ήρθε! Οικονομικά, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να διευθετήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact