ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, Τοξότη, σε έχουν ρίξει ψυχολογικά. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και ούτως ή άλλως θα φέρει τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι ισχυρές και μελλοντική σου επιτυχία θα αποδειχθεί πάρα πολύ μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Μη σπαταλήσεις χρήματα και προτιμότερο είναι να τακτοποιήσεις άμεσα τις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα προκύψει μία συζήτηση με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου. Ο Ερμής όμως ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και φέρνει ασυνεννοησία. Σε συμβουλεύω ν’ αφήσεις τη συζήτηση αυτή για λίγο αργότερα, όταν εσύ θα έχεις περισσότερη ψυχραιμία αλλά και το άλλο το πρόσωπο θα μπορέσει να ακούσει καλύτερα τα επιχειρήματα που θα του δώσεις, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Αιγόκερε, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, ανάλαβε δράση, αρκεί να μη στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πολύ καλά, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα από τις δραστηριότητες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Φρόντισε να βάλεις τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Υδροχόε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact