ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Μπορεί η Αφροδίτη να μην κινείται πλέον φαινομενικά Ανάδρομα, όμως την σκυτάλη της Ανάδρομης πορείας παίρνει τώρα ο Ερμής στον Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες επικοινωνίας με πρώην έρωτες για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο, χρειάζεται από όλους προσοχή σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι αυτό θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου. Θα έχεις έντονη ανάγκη να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σκέψεις και προβληματισμούς για τις κοινωνικές αξίες. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην επιβάλλεις στους άλλους τις απόψεις σου. Είναι μια μέρα, την οποία πρέπει να περάσεις κατά το δυνατόν ουδέτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι σε προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, επειδή θα παρασυρθείς και σε άσκοπα έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετές ιδέες και θα υλοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον. Ο Ερμής βέβαια ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Κάποιο άτομο δικό σου θα θέλει να σε βοηθήσει και να βάλει σε μία τάξη τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε σε ό,τι κάνεις αυτή την περίοδο, οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να γίνονται βήμα – βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Ταύρε, θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, οπότε θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά, μην πάρεις ρίσκα κι απόφυγε σήμερα να κάνεις συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η φύση του ζωδίου σου, Δίδυμε, είναι να γίνονται όλα γρήγορα. Σήμερα που ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Η έντονη ανάγκη σου να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Καλό είναι να περιμένεις λίγο και σίγουρα στην πορεία θα πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Δίδυμε, θ’ ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο έντονο άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact