ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η απαξίωση που δέχτηκες από κάποιον αγαπημένο σου φίλο σε πλήγωσε αρκετά. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ταύρο ευνοεί το ζώδιό σου και μία συζήτηση θα δώσει λύση στην απομάκρυνση μεταξύ σας. Μην αφήσεις τον εγωισμό να καταστρέψει οριστικά αυτή τη σημαντική φιλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού, αγαπητέ Τοξότη, έφερε εντάσεις και ρήξεις στον επαγγελματικό σου χώρο, ο οποίος χωρίστηκε ξαφνικά σε δύο στρατόπεδα. Η ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς πολύ σύντομα θα σε δικαιώσει. Κράτα τη στάση που σου υπαγορεύει η διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να του δώσεις αυτά που ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και τα σχέδιά σου. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μετά από μεγάλο διάστημα δυσάρεστων εκπλήξεων έρχεται επιτέλους η χαρά, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα ανταμειφθείς για τη συνέπεια που έδειξες. Απόλαυσε τη δικαίωση και ξεκουράσου, βάζοντας παράλληλα ένα πλάνο για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει πολύ ερωτισμό και θα κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σου και ξαφνικά θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact