ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Η Σελήνη σήμερα Εξάγωνο με τον Ερμή και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με την καρδιά μας, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, να πούμε ναι σε μετακινήσεις που στηρίζονται σε συναισθηματικές υποθέσεις! Οι πιο τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία αποτελεί παρελθόν αλλά η δυνατότητά σου, αγαπητέ Κριέ, να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις, βοηθάει την καθημερινότητά σου και νιώθεις ισορροπημένος. Η ευτυχία βρίσκεται σε απλά, μικρά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για κάποια προβλήματα που ίσως περνάει αυτή την περίοδο. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, η ώρα της συμφιλίωσης με αγαπημένα πρόσωπα ήρθε. Το πρώτο βήμα ανήκει σ’ εσένα και η θετική σου διάθεση θα οδηγήσει σε θρίαμβο. Νέες υποθέσεις θα εξελιχθούν μέσα από μια σχέση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Λάθη που έγιναν στο παρελθόν τώρα θα δώσουν τη σκυτάλη στη χαρά και στην ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή από καταστάσεις που μπορούν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Η συμμετοχή σου σε συγκρούσεις για θέματα που δεν σε αφορούν, είναι επίσης επίφοβη. Περιορίσου γύρω από αγαπημένα άτομα προς το παρόν. Αργότερα θα επανέλθεις στους δικούς σου ρυθμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ενοχές που έχεις για το κατά πόσο προσφέρεις στη σχέση σου παίρνουν τέλος, καθώς μπαίνεις σε μια καλή περίοδο για τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε έχει ενοχλήσει και μία σημαντική αλλαγή οργανώνεται μέσα στο μυαλό σου. Μην βιάζεσαι, όμως, καθώς τα άστρα δεν ευνοούν αλλαγές για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου σε μία ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις μια μικρή έκπληξη. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, γιατί μπορεί να κάνεις μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact