ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Λιάγκας: Επεισόδιο με οπαδούς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχε με οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων είχε ο Γιώργος Λιάγκας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από τον «αέρα» της εκπομπής του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, βρέθηκε εχθές στο γήπεδο OPAP Arena, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής, κόντρα στη Γαλλία. Ωστόσο, την ώρα που προχωρούσε προς το γήπεδο, οπαδοί ομάδων που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο άρχισαν να τον βρίζουν, ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά στη ζωή μου, και θα «τις έτρωγα» χθες το βράδυ

«Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία και λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά, και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πήγα χθες μόνος μου για τον αγώνα. Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία. Στα γραφεία αυτά ήταν μαζεμένοι 100 άνθρωποι που με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν. Γενικά δεν ενοχλώ κανέναν στη ζωή μου εκτός τηλεόρασης. Στην τηλεόραση ενοχλώ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Άρχισαν να με βρίζουν σκαιότατα. Για το ότι είμαι Ολυμπιακός. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει ποτέ άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται, κάνω πλάκα. Το παιδί μου παίζει στον Παναθηναϊκό και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ αμάξης και κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και σκέφτηκα ότι θα “τις φάω”. Και λέω δύο είναι τα τινά: Ή προχωράω και κάνω τον βλάκα και “τις τρώω”, ή γυρίζω», συνέχισε ο ίδιος την περιγραφή του.

«Γυρίζω και τους λέω “παιδιά, προφανώς κάποια πλάκα κάνετε. Είναι παιχνίδι της Εθνικής”. Και ενώ οι περισσότεροι βρίζουν, υπήρχαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Και έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω “φάει”. Στα 50-τόσα μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά στη ζωή μου, είμαι 53 χρονών. Και θα “τις έτρωγα” χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι πλάκα, χαιρόμαστε όλοι με τη νίκη, στενοχωριόμαστε με την ήττα της ομάδας μας, κάνουμε πλάκα με τους φίλους μας, μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές κλπ. γιατί; Τόσος συσσωρευμένος θυμός; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact