ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία και ξυλοδαρμό κατήγγειλαν δύο Πακιστανοί

Θύματα ληστείας κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι έπεσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι δύο νεαροί από το Πακιστάν, οι οποίοι μένουν μόνιμα και εργάζονται στην περιοχή του Αβδού Ηρακλείου Κρήτης. Οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα, επέδειξαν στους αστυνομικούς τους φερόμενους ως δράστες και μάλιστα ο ένας εκ των δύο έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ληστεία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στο σπίτι των δύο Πακιστανών ηλικίας 28 και 32 ετών στο Αβδού έφτασαν συνολικά τέσσερα άτομα. Οι δύο σύμφωνα με τις περιγραφές που έγιναν στην αστυνομία είχαν καλύψει το πρόσωπό τους με κουκούλες, ενώ οι άλλοι δύο δεν φορούσαν κουκούλες, αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς» που αναμεταδίδει το creatlive.gr.

Όπως καταγγέλθηκε, και οι τέσσερις επιτέθηκαν στον 28χρονο αλλοδαπό και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα και στο πρόσωπο, ενώ εκείνος προσπαθούσε να προστατευτεί. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, επιχείρησε σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά, ο 28χρονος όμως πρόλαβε κι έβαλε το αριστερό του χέρι για να προστατευθεί. Το αποτέλεσμα ήταν το αιχμηρό αντικείμενο να γδάρει την αριστερή του παλάμη.

Ο νεαρός Πακιστανός κατάφερε παρά το γεγονός ότι είχε περικυκλωθεί από τέσσερα άτομα που τον χτυπούσαν, να τους ξεφύγει. Στο σπίτι έμεινε ο 32χρονος, ο οποίος δέχτηκε κι εκείνος με τη σειρά του την επίθεση των τεσσάρων εισβολέων.

Οι δράστες φεύγοντας και αφού είχαν κάνει μαύρο στο ξύλο και τον 32χρονο, πήραν μαζί τους ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και 1200 ευρώ, χρήματα που ανήκαν στους δύο οικονομικούς μετανάστες από το Πακιστάν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact