ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι λόγοι που οδηγούν το κάθε ζώδιο στον χωρισμό

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία είθισται να έχουν περισσότερη υπομονή από κάποια άλλα. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χωρίζουν σε άλλες φάσεις της σχέσεις.

Κριός

Αν είναι με κάποιον που τον πιέζει να μην έχει ατομικό χώρο και χρόνο. Επίσης με κάποιον που θα του κάνει «σκηνές» για τη δουλειά του.

Ταύρος

Είναι ξεκάθαρα ανασφαλής και αυτό το συναίσθημα θα το ενισχύσει ένας σχετικά αδιάφορος σύντροφος. Αν ο άλλος «σνομπάρει» εκείνος χωρίζει.

Δίδυμος

Δεν του αρέσει καθόλου να του λένε ποια είναι τα λάθη του. Αν είναι με κάποιον που τον «ξεμπροστιάζει» σίγουρα θα χωρίσει και θα φύγει τρέχοντας.

Καρκίνος

Επειδή είναι πολύ συναισθηματικός, του αρέσει να έχει έναν σύντροφο που εκφράζεται. Αν ο άλλος δεν εκφράζεται εκείνος ξενερώνει και προχωράει αλλού.

Λέων

Δεν του αρέσει να του λένε τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Επειδή έχει ένα αίσθημα ανωτερότητας, θέλει να τον θαυμάζουν. Αν όχι, χωρίζει με τουπέ.

Παρθένος

Δε μπορεί το δράμα και την αίσθηση ότι χάνει τον έλεγχο. Αν έχει σχέση με χειριστικό άτομο, θα το καταλάβει και θα σηκωθεί να φύγει «χθες».

Ζυγός

Δεν περνάει καλά όταν είναι με κάποιον που δεν ξέρει πώς να του πει την αλήθεια όπως είναι. Αν ακούσει έστω ένα ψέμα, τότε θα φύγει με αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Έχει ορισμένες ανασφάλειες και φοβίες. Αν είναι με κάποιον που τον κάνει να ζηλεύει, η κατάσταση ενδεχομένως να γίνει χειρότερη και να χωρίσει για να ηρεμήσει.

Τοξότης

Δεν του αρέσει να είναι με κάποιον που βάζει όρια στην καλοπέραση. Αν έχει σύντροφο που είναι πολύ εσωστρεφής, του «σπιτιού» και δεν ταξιδεύει, θα ξενερώσει.

Αιγόκερως

Είναι απαραίτητο να του λένε πάντα την αλήθεια και να του δίνουν ακριβή περιγραφή για τα πάντα. Αν όμως ανιχνεύσει ψέμα ή ανακρίβεια, χωρίζει.

Υδροχόος

Είναι από τα πιο δίκαια ζώδια και δεν του αρέσει να βλέπει λάθη και να μην τα διορθώνει. Αν έχει σύντροφο κομπλεξικό και συντηρητικό τότε θα φύγει από τη σχέση.

Ιχθύς

Θέλει πολύ έναν ρομαντικό σύντροφο και αν ο άλλος στην πορεία φανεί πως δεν είναι έτσι, τότε θα αναζητήσει για άλλον σύντροφο, μπορεί και παράλληλα…!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact