ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουκέτο μέχρι τον Aύγουστο σε πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και συναυλίες

Ο Κορωνοϊός και οι ραγδαίες εξελίξεις σε αθλητισμό αλλά και πολιτισμό!

Σε αναστολή όλων των πρωταθλημάτων αλλά και γενικότερα των αθλητικών διοργανώσεων μέχρι τον Αύγουστο προσανατολίζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τους επιστημονικούς φορείς.

Την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είχε αποκαλύψει το σχέδιο της κυβέρνησης για σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ως σκοπό την αποφυγή διασποράς της νόσου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και στις αρχές Μαρτίου –και εφόσον η καμπύλη μείνει η ίδια- αναμένεται να έλθουν οι πρώτες αλλαγές σε ότι αφορά τα μέτρα κυκλοφορίας αλλά και τη λειτουργία των καταστημάτων.

Σε ότι αφορά όμως τη διεξαγωγή των αθλητικών οργανώσεων και των πρωταθλημάτων η απόφαση μοιάζει να είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz η απόφαση που έχει ληφθεί προβλέπει την ακύρωση όλων των πρωταθλημάτων αλλά και των αθλητικών διοργανώσεων μέχρι και τον ερχόμενο Αύγουστο!

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα της Super League αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών.

Στο τραπέζι πάντως υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα τα εθνικά πρωταθλήματα με τους αγώνες πάντως να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Την ίδια στιγμή το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει την ακύρωση συναυλιών αλλά και εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι υπό το φόβο του συνωστισμού.

Αυτό που θα ισχύσει είναι οι όποιες εκδηλώσεις μέχρι και τις 15 Ιουνίου να πραγματοποιούνται με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων να φθάνει τους 50!

H Super League ωστόσο, με ενημέρωση της ξεκαθάρισε ότι στο working group δεν έγινε κουβέντα για επανέναρξη του πρωταθλήματος και πιθανές ημερομηνίες.

Η διοργανώτρια κάνει σαφές ότι δόθηκε εντολή προς διεθνή ελεγκτικό οίκο για την τεχνοκρατική καταγραφή των οικονομικών συνεπειών που τα μέτρα κατά της πανδημίας έχουν ήδη επιφέρει και ενδέχεται να επιφέρουν στο μέλλον, στην οικονομία του πρωταθλήματος της Super League και των ΠΑΕ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μήπως μας δουλεύουν;

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Και αυτό δεν είναι…

Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου,που πριν από…

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό στρατό

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο υφυπουργός…

Εκτός ελέγχου ο απελπισμένος Ερντογάν – Τύπωσε 56 δισ. λίρες καταγγέλει η αντιπολίτευση

Τουρκία: Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει…

Καλά νέα: Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Η οικονομική ζημία που έχει προκαλέσει η πανδημία…
contact