ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουτσέσκου: «Τον τίτλο τον οφείλουμε στον Σαββίδη, ήταν ο πιο δύσκολος αλλά όμορφος της καριέρας μου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη και τόνισε ότι αυτό το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο ωραίο και δύσκολο της καριέρας του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Με τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για το ΕΠΟΣ του «Δικεφάλου». Τόνισε ότι ο τίτλος ήρθε λόγω Ιβάν Σαββίδη, δεν ξέχασε τον Γιώργο Σαββίδη και τόνισε ότι είναι ο πιο ωραίος και δύσκολος τίτλος της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Θα τα πω με τον τρόπο μου. Είναι απίστευτο. Μαγικό για εμάς αυτή τη σεζόν. Όλο αυτό το ταξίδι στην Ευρώπη το να παλεύουμε για τον τίτλο και το πόσο δεν μας υπολόγιζαν. Ούτε μία πιθανότητα δεν μας έδιναν.

Η κόκκινη στα τελευταία λεπτά μας έδωσε πίεση και αποτελεί το χαρακτηριστικό της σεζόν, αντιδράσαμε πάλι και κερδίσαμε αυτό το απίθανο ματς, τον τίτλο και γράψαμε ιστορία για αυτό το κλαμπ.

Πρέπει να πω κάτι σημαντικό. Κερδίζουμε εδώ τον τίτλο χάρη στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι αυτός που μας έφερε εδώ και έφτιαξε αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι ένα μικρό βήμα αυτό για τον ΠΑΟΚ ώστε να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα, μετά από δύο προκρίσεις στα προημιτελικά που έχουμε πετύχει.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την στήριξη σε όλη την διάρκεια της σεζόν και ειδικά στους οπαδούς που ήρθαν πριν το ματς και μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι και δικός σας αυτός ο τίτλος. Αυτός ο τίτλος είναι για τους απανταχού φίλους του ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο μπράβο και στην διοίκηση.

Ευχαριστώ και τα μέλη της διοίκηση που ήταν εδώ, τον Γιώργο Σαββίδη ειδικά που είναι πάντα εδώ για εμάς, τους συνεργάτες μου και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα και μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ.

Αυτό είναι απίστευτο, γιατί ξεκινήσαμε από άλλη κατάσταση. Την προηγούμενη ήταν ένα γκρουπ παικτών που ήταν ετοιμοι για πρωταθλητισμό. Δεν ξεχνάμε και τον τίτλο που δεν μας δόθηκε με την ΑΕΚ.

Τώρα ήταν μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Ποδοσφαιριστές που έπρεπε να παλέψουν με τα σκαμπανευάσματα, 4 πολύ καλές ομάδες και με την πορεία στην Ευρώπη, αυτό ήταν το 58ο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος.

Είναι ίσως ο πιο δύσκολος τίτλος της ζωής μου. Είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο όμορφος τίτλος».

Όταν του έγινε η πρώτη ερώτηση, είπε γελώντας: «Ήμουν σίγουρος πως θα ξεκινήσετε τις μ@@@ίες. Θα απολαύσουμε τις στιγμές τώρα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact